Connect with us

Revistateo.ro

Cum sa te machiezi daca ai fata rotunda

Stiri

Cum sa te machiezi daca ai fata rotunda

Ai fata rotunda? Acum o poti pune in valoare cu ajutorul acestor trucuri. Iata cum trebuie sa te machiezi!

Principalul obiectiv este sa iti subtiezi fata, asa ca un rol foarte important il are conturul. Desi pare a fi un proces dificil care necesita mult timp, conturarea fetei este extrem de eficienta daca vrei sa arati bine. Dupa ce ai aplicat primerul si fondul de ten obisnuit, aplica un fond de ten cu doua nuante mai inchis sub pometi si omogenizeaza-l bine cu ajutorul unui burete pentru machiaj. Incearca sa obtii un aspect natural.

CITESTE SI: CUM SA ITI CONTUREZI FATA

Blush-ul are un rol foarte important, insa nuanta trebuie aleasa cu foarte mare atentie. Cere parerea unui specialist din magazinele de beauty atunci cand cumperi un astfel de produs, pentru a te asigura ca alegi culoarea potrivita pentru pielea ta. Aplica-l cu ajutorul unei pensule mari exact pe pometi. Nu exagera cu cantitatea si nu insista foarte mult pe aceasta zona.

Adopta sprancenele groase. Nu numai ca sunt la moda, insa diminueaza dimensiunea fetei si te fac sa pari mai naturala. Alege un fard cremos sau un creion cu o nuanta cat mai apropiata de cea a parului tau. Daca ai fire dezordonate este indicat sa utilizezi o ceara si o pensula speciala care te vor ajuta sa dai sprancenelor o forma frumoasa.

CITESTE SI: CEL MAI BUN MOD DE A TRASA CONTURUL OCHILOR

Scoate-ti buzele in evidenta cu nuante de mov si roz. Acestea vor atrage toate privirile asupra zonei de jos a fetei. Opteaza pentru luciu in loc de ruj daca vrei sa obtii un aspect mai sofisticat si nu uita sa iti hidratezi buzele foarte bine pentru ca ele sa arate cat mai natural si sa nu fie crapate. Uleiul de cocos este optiunea ideala care inlocuieste cu succes orice balsam de buze din comert.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top