Connect with us

Revistateo.ro

Cum scapi de liniile bronzului pe care ti le-a lasat costumul de baie

Stiri

Cum să scapi de liniile bronzului pe care ţi le-a lăsat costumul de baie

Costumul de baie este cel care îţi va lăsa linii ale bronzului neuniform, ele sunt disgraţioase mai ales la baza gâtului şi a pieptului. Totuşi, iată ce poţi să faci dacă te-ai ales cu astfel de urme.

CITEŞTE ŞI: TRUCURI PENTRU REÎNTINERIREA TENULUI

Există o mulţime de trucuri care te pot ajuta să scapi de liniile bronzului pe care ţi le-a lăsat costumul de baie.
Un bronz la salon te poate ajuta să îţi scoţi în acele linii disgraţioase, dar dacă nu ai bani de mai multe şedinţe sau pur şi simplu nu ai timp pentru aşa ceva, poţi apela la autobronzant folosit acasă.

O soluţie temporară o reprezintă machiajul, şi folosind produsele corecte poţi face ca aceste linii să dispară complet pentru scurt timp, când ai nevoie să arăţi foarte bine. Alege un fond de ten pentru întregul corp, dacă liniile de bronz nu sunt pe faţă. Fondul de ten obişnuit nu va avea aceleaşi rezultate. Achizitionează nuanţe cât mai apropiate cu partea bronzată a propriului tău corp şi foloseşte o pensulă de fond de ten, pentru cele mai bune rezultate.
Odată ce ai aplicat fondul de ten, ar trebui să termini imaginea cu o pudră autobronzantă cu sclipici, un alt produs care ar trebui să-l foloseşti pentru întregul corp, nu doar pentru faţă. Aplic-o cu o pensulă mare pentru pudră.

Chiar mai eficient atunci când vine vorba de liniile de bronz, praful de copt este o metodă naturală de a readuce pielea la culoarea iniţială. Pentru cele mai bune rezultate, creeaza o loţiune de corp folosind o cană de praf de copt, o lingură de zahar sau sare de mare şi o jumătate de cană de apă.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top