Connect with us

Revistateo.ro

Cum sa se schimbi celor din jur parerea despre tine

Stiri

Cum să le schimbi celor din jur părerea despre tine

Părerea pe care alţi oameni o au despre tine este foarte importantă în anumite circumstanţe, tocmai de aceea este bine să ştii cum să jonglezi cu această ,,artă” în aşa fel încât oamenii să nu îşi facă impresii urâte în ceea ce te priveşte.

CITEŞTE ŞI: CARE ESTE LEGĂTURA DINTRE CAFEA ŞI SINUCIDERE

Se spune că ne amintim doar de persoanele care au făcut ceva extraordinar, care ne-au fermecat şi ne-au uimit. Ei bine, nu este tocmai adevarat, deoarece la fel de bine ai putea sa îţi aduci aminte de colegul din facultate care te atrăgea şi ţi se părea misterios, dar cu care nu ai vorbit prea mult.

Aici depinde de cum sunt percepuţi oamenii din jur şi cum te raportezi tu la aceştia. Daca te impui nu înseamnă neapărat că oamenii îşi vor aminti de tine într-un mod plăcut, ci din contra, pot chiar crede că eşti o persoană nesuferită fiindcă vrei tot timpul să acaparezi.

Este posibil să te înţelegi cu anumiţi colegi la serviciu mai bine decât o faci cu alţii, iar acest lucru este pus pe seama compatibilităţii. Însă, poate dacă ai sta la o cafea cu persoana de care nu eşti apropiată, vei realiza că sigur aveţi trăsături comune. De fapt, cu toţii avem trăsaturi comune,susţin psihologii, dar preferinte dictate de mediul social în care ne învârtim sau alte caracteristici.

Spui ca nu îţi place o anumita persoană, însă ai încercat vreodată să vorbeşti cu aceasta şi să vezi cum gandeşte? Spre surprinderea ta, s-ar putea chiar sa îţi placă de persoana respectiva şi să îţi dai seama că nu este aşa cum pare din exterior. Acelaşi lucru s-ar putea întampla şi daca laşi persoane străine să se apropie puţin de tine, să-ţi vorbească, să afle câte ceva despre personalitatea ta şi să le schimbi părerea despre tine.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top