Connect with us

Revistateo.ro

Cum sa iti cureti casa in mod natural

Stiri

Cum sa iti cureti casa in mod natural

Vrei sa stii cum sa iti cureti casa in mod natural, fara chimicale? Este mai simplu decat credeai! Poti prepara singura produse de curatare pentru fiecare zona a casei, acestea fiind foarte eficiente si deloc nocive. Noi iti punem la dispozitie cateva le retete pe care le poti incerca pentru a te convinge.

1. Detergent de vase. Iata un detergent de vase doar din ingrediente naturale care indeparteaza murdaria si degreseaza foarte bine! Pentru a-l prepara ai nevoie de: 250 ml de sapun de Castilia (un sapun din uleiuri vegetale, 100% natural, pe care il poti gasi in magazinele de tip plafar), 250 ml de apa, o lingura de suc de lamaie, 100 ml de otet alb. Se amesteca toate ingredientele si se obtine un detergent eficient care se pastreaza intr-un recipient de plastic timp de cateva saptamani.

2. Solutie pentru geamuri. Combina parti egale de apa si otet de mere si adauga doua-trei picaturi de ulei esential de lamaie. Vei degresa geamurile cat ai clipi, iar ele vor ramane stralucitoare, fara urme. Este indicat sa le stergi cu un ziar pentru cele mai bune rezultate.

CITESTE SI: TRUCURI DE CURATENIE DE LA MENAJERELE DIN HOTELURILE DE LUX

CITESTE SI: CUM DEZINFECTEZI EFICIENT BURETII DE BUCATARIE

3. Detergent pentru podele. Pentru a lustrui podelele trebuie sa prepari o solutie simpla din parti egale de apa si otet de mere si 20 de picaturi de ulei esential de peppermint. Daca murdaria este dificila poti adauga si putin sapun de Castilia. Podelele tale vor straluci!

4. Solutie abraziva. Daca ai nevoie de o solutie puternica sa indepartezi murdaria din anumite colturi ale casei combina sapun de Castilia cu 2-3 linguri de bicarbonat de sodiu. Pasta poate fi mai mult sau mai putin vascoasa, in functie de nevoie tale. Vei elimina murdaria si mirosurile neplacute de pe aproape orice suprafata.

Acum ca ai aflat cum sa iti cureti casa in mod natural, prepara si tu aceste solutii si foloseste-le cu incredere!

sursa foto: shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top