Connect with us

Revistateo.ro

Cum sa iti conturezi fata corect

Machiaj

Cum sa iti conturezi fata corect

Iata cum trebuie sa iti conturezi fata in mod corect!

Te-ai uitat vreodata la celebritati si te-ai intrebat cum reusesc sa se machieze in mod impecabil? Conturul fetei este cheia! Din pacate multe femei evita conturul tocmai pentru ca li se pare ceva extrem de complicat. Afla ca este mult mai usor decat ai fi crezut. Iata cateva sfaturi care te vor ajuta!

Folosind nuante contrastante de contur si highlighter poti sa reduci marimea nasului sau a fruntii, sa iti subtiezi obrajii sau sa atragi atentia de la anumite defecte. Tehnica este simpla si te ajuta sa obtii rapid efectul dorit. Spre exemplu, pentru obraji mai subtiri, traseaza o umbra de la mijlocul obrazului in sus, spre ureche. Acest truc iti va subtia intreaga fata si te va face sa pari mai slaba.

CITESTE SI: MASCA CU DROJDIE TE AJUTA SA SCAPI DE RIDURI

CITESTE SI: MACHIAJ PENTRU TEN ACNEIC

Daca vrei un nas mai mic, foloseste iluminator pe podul nasului si o nuanta inchisa de contur pe partile laterale, oprindu-te deasupra narilor. Este foarte important sa omogenizezi bine produsele de machiaj pana ce aspectul devine unul natural. Pentru cele mai bune rezultate foloseste un burete special. Evita dungile evidente si culorile prea inchise pentru tenul tau.

Daca din nefericire ai asa numita „barbie dubla”, afla ca o poti masca usor umbrind zona cu un contur inchis. Aplica apoi un iluminator pe linia maxilarului. Conturul fetei influenteaza mult modul in care celalti te percep, asa ca profita la maxim de sfaturile de mai sus si indrazneste sa te joci cu produsele de machiaj. Pentru nuantele inchise poti utiliza produse speciale sau pur si simplu fond de ten cu cateva nuante mai inchis fata de culoarea pielii tale. In magazinele specializate vei gasi produse iluminatoare special create pentru nevoile pe care le ai.

Sursa foto: youtube.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Machiaj

To Top