Connect with us

Revistateo.ro

Cum sa iti atragi partenerul. Sfaturi pentru un 2016 IN FLACARI!

Cuplu

Cum sa iti atragi partenerul. Sfaturi pentru un 2016 IN FLACARI!

Anii din relatie se aduna, iar odata cu trecerea in noul an, se schimba si „varsta” relatiei voastre? A intervenit rutina si nu stii ce sa faci pentru a schimba atmosfera din patul conjugal? Iti aratam cum sa iti atragi partenerul in anul care bate la usa. Sfaturi pentru un 2016 IN FLACARI!

Cum sa iti atragi partenerul. Sfaturi pentru un 2016 IN FLACARI!

1. Cumpara-ti lenjerie sexy
Nimic nu aprinde mai tare imginatia barbatilor decat lenjeria intima a femeii. Da o raita prin mall la o noua sesiune de cumparaturi si asigur-te ca iti cumperi cateva articole vestimentare sumare. Ca material, recomandam dantela, deoarece este sexy, iar in ceea ce priveste culoarea: opteaza pentru preferata partenerului!

2. Vorbeste-i murdar
Chiar daca nu va aflati acasa, unde aveti in imediata apropiere patul in care se intampla magia, asta nu inseamna ca nu ii poti aprinde scanteia dorintei. Sopteste-i la ureche lucruri care stii ca il starnesc, iar el abia va astepta sa ajungeti acasa.

3. Trimite-i mesaje deocheate
Ramanand in repertoriul vorbelor murdare, poti face acest lucru chiar daca nu va aflati impreuna in aceeasi incapere. Insenineaza-i ziua de la munca cu un mesaj deocheat, dar ai grija sa nu exagerezi cu acest lucru. Nu vrei sa il faci sa isi piarda concentrarea, ci doar sa ii starnesti imaginatia putin.

CITESTE SI: 7 lucruri GRESITE pe care le faci inainte si dupa SEX

CITESTE SI: Implinirea sexuala. Este posibila?

4. Fa-i o surpriza
Poti condimenta relatia dintre voi doi si cu cateva momente romantice. Cand pleaca la munca, spune-i ca il vei astepta cu o surpriza acasa. Pregateste-i o baie fierbinte cu spuma, lumanari si vinul preferat la rece. Cand va ajunge acasa, va fi foarte incantat si va uita de orice stres suportat la serviciu, si asta doar datorita tie!

5. Incearca pozitii noi
Vorbeste cu partenerul tau si povesteste-i despre experientele sexuale pe care le-ai avut inainte de el. Nu ii da detalii, spune-i ce pozitii ai incercat si pe care ai vrea sa le inceri. El poate face acelasi lucru, iar asa va veti condimenta viata sexuala!

6. Uitati-va la un film erotic impreuna
Va cunoasteti de ceva timp, iar rusinea nu ar mi trebui sa fie un obstacol intre voi doi. Alege un film deocheat la intamplare si vizioneaza-l alaturi de partener. Puteti imita protagonistii filmului, astfel evitand plictiseala in dormitor.

Sursa foto: Bodyrock.tv

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top