Connect with us

Revistateo.ro

Stil de viata

Cum să faci curățenie mai ușor și mai repede

Cum să faci curățenie mai ușor și mai repede?

Știai că nivelul calității apei are un efect direct asupra bunăstării căminului tău? De multe ori, curățenia se poate dovedi un proces greoi și neplăcut, care consumă resurse prețioase de timp sau bani. De ce să nu transformi acest lucru într-o activitate rapidă, fără a fi nevoită să plătești sume de bani considerabile pentru diverse produse de curățare și întreținere?

Cum afectează apa nefiltrată gospodăria

Chiar dacă nu acorzi la fel de multă importanță apei menajere precum celei pentru consumul zilnic, efectele acestui lucru se vor vedea în timp, sporind numărul orelor destinate curățeniei și investițiile pe care le faci în produsele dedicate acestei activități.

Apa dură este bogată în săruri de calciu și magneziu, responsabile pentru depunerile de calcar și pentru ineficiența produselor de curățat. Depunerile de calcar afectează de asemenea și calitatea vaselor de gătit sau modul de funcționare al obiectelor de uz zilnic precum filtrul de cafea, mașina de spălat vase sau fierbătorul de apă.

De ce apă dedurizată

Prin dedurizare, excesul de săruri de calciu și magneziu din apa menajeră este îndepărtat. Apa dedurizată este mai bună pentru tine, pentru casa ta și pentru buzunarul tău. Economiile pe care le faci pe termen mediu și lung te vor convinge că dedurizarea apei este nu doar necesară, ci și avantajoasă.

Curățenie impecabilă și economii substanțiale

Fie că te bucuri de o bucătărie sau baie nou-nouță sau că vrei să-ți întreții locuința, o soluție de dedurizare a apei îți face viața mai ușoară, producând schimbări vizibile și palpabile, în întreaga casă.

Nu doar că scapi de petele de calcar inestetice de pe vasele de gătit, instalațiile sanitare, gresie și faianță, dar, folosind apă dedurizată, te bucuri și de o eficiență crescută a produselor de curățat.

Conform unui studiu realizat de Biroul de Statistică din Statele Unite, s-a constatat că, prin utilizarea unui sistem de filtrare a apei, cheltuielile legate de curățenia casei și întreținerea aparatelor menajere pot fi reduse cu până la 65%.

Dacă îți dorești și tu să faci curățenie mai repede și mai ușor, Eliso îți pune la dispoziție soluția ideală de dedurizare a apei pentru casa ta, prin echipamentele Kinetico, recunoscute pe plan mondial ca lideri în soluții de tratare a apei.

Pentru mai multe informații despre apa ta, vizitează site-ul Eliso și vezi produsele care te pot ajuta și pe tine să te bucuri de toate aceste avantaje.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top