Connect with us

Revistateo.ro

Cum sa ai un par sanatos si stralucitor in 20 de minute

Par & Coafuri

Cum sa ai un par sanatos si stralucitor in 20 de minute

Fara nicio indoiala, putem spune ca un par sanatos si stralucitor este o componenta cheie a frumusetii, in special pentru femei.

Iata cateva tratamente capilare pentru ca parul tau sa aiba o viata linistita.

Retete pentru par sanatos

Exista cateva tratamente cunoscute de femeile care stiu cum sa aiba grija de podoaba lor capilara. Mastile de mai jos se prepara foarte usor, in doar cateva minute. Acestea se aplica de la nivelul scalpului la varf si se lasa aproximativ 15 minute pe cap. In doar 20 de minute, parul tau va prinde din nou viata!

Masca pe baza de miere si avocado

Ai nevoie de un avocado copt, o lingurita de ulei de masline, una de miere si un ou. Combina toate ingredientele pana cand obtii un amestec neted. Aplica masca pe cap de la radacina la varful firelor de par si las-o sa isi faca efectul maxim 15 minute. Limpezeste-ti apoi parul cu apa calduta.

VIDEO. La ce serveste masca de par din cafea si ceai negru

Cea mai bună MASCĂ PENTRU PĂR ARS

Masca pe baza de aloe vera

Aceasta masca foloseste ca principale componente frunzele de aloe vera si uleiul de migdale. Ai nevoie de 100 grame de frunze de aloe vera si o lingurita de ulei de migdale. Amesteca-le si aplica apoi masca pe par. Asteapta maxim 10-15 minute pentru un efect garantat.

Masca cu banana, buna pentru combaterea matretii

Banana este unul din fructele nutritive de care parul tau are nevoie in permanenta. Iti trebuie o banana mare pisata si o lingurita de miere. Amesteca ingredientele pana cand obtii o masca omogena, usor de aplicat cu pensula. Trebuie sa astepti pana ce parul tau absoarbe in integralitate masca, adica in jur de 20 de minute.

AVERTISMENT! Nu ai voie sa folosesti mastile de mai sus mai mult de o data sau de doua ori pe saptamana. Sunt suficient de puternice si nutritive incat sa isi faca efectul pentru cel putin 7 zile.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Par & Coafuri

To Top