Connect with us

Revistateo.ro

Cum realizezi un machiaj cu glitter

Machiaj

Cum realizezi un machiaj cu glitter

Nu e greu sa realizezi un machiaj cu glitter. Acest tip de make-up este tot mai popular printre doamne si domnisoare. Iti oferim un ghid care te va ajuta sa stralucesti!

Cum iti faci un machiaj cu glitter

Acest tip de machiaj este ideal pentru evenimentele speciale, de seara. Daca ai fost invitata la ziua de nastere a unei prietene si petrecerea se da intr-un loc luxos, trebuie sa urmezi pasii de mai jos.

1. Inainte de orice machiaj, e bine sa iti cureti tenul cu atentie. Foloseste produsele de demachiere chiar daca nu ai fost machiata inainte. De asemenea, pentru o curatare completa a tenului, alege un material care sa nu provoace iritatii. Tampoanele demachiante sau vata sunt alegerile perfecte.

2. Aplica o baza pentru machiaj. Foloseste o crema hidratanta. Poti folosi un burete pentru extinderea cremei. Tamponeaza crema care se potriveste cu tipul tau de ten.

3. Aplica fondul de ten waterproof cu ajutorul unui beauty blender. Tamponeaza usor toata fata si putin gatul.

4. Nu uita de anticearcane. Dupa aceea, aplica pudra HD. Incepe cu zona de sub ochi si continua cu barbia. Foloseste o pensula mai mica, iar apoi una cu capatul mai mare si rotund.

5. Corecteaza forma fetei cu ajutorul fondului de ten in aceeasi nuanta cu culoarea pielii tale. Acest pas te va ajuta sa iti dai seama in ce zona trebuie sa insisti cu iluminatorul. Pe barbie, e bine sa aplici un fard sidefat, la fel si in zona pometilor si deasupra buzei. Alege apoi o nuanta maronie pe osul zigomatic.

6. Intinde fardul pentru pleoape cu ajutorul unor pensule de blending. In coltul ochilor, aplica un fard maro.

7. Produsele glitter trebuie aplicate prin tamponare. Cand aplici sclipiciul pe ochi, tine un servetel sub ochi ca sa nu ajunga si pe restul tenului. De asemenea, ai grija ca glitterul sa acopere doar portiunea de piele. Sunt multe accidentari in realizarea acestui machiaj, iar sclipiciul iti poate afecta vederea.

CITESTE SI: Cum se curata corect pensulele de machiaj. Iata cea mai simpla metoda

8. Subliniaza linia sprancenelor de jos cu un fard maro folosit initial pentru pleoape. Estompeaza culoarea la final. Curata apoi genele de sclipici cu ajutorul unei perii subtiri.

9. Aplica la final rimelul pentru potentarea efectului de sclipici.

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Machiaj

To Top