Connect with us

Revistateo.ro

Cum poti fi frumoasa fara machiaj. Trucuri simple si eficiente. Respecta cateva reguli simple, iar rezultatele vor fi uimitoare.

Machiaj

Cum poti fi frumoasa fara machiaj. Trucuri simple si eficiente

Da, poti fi frumoasa si fara machiaj. Nu trebuie sa aplici rimel sau ruj de fiecare data cand iesi din casa. Desigur, tuturor femeilor le place sa experimenteze, sa incerce diferite rujuri in diferite nunate. Poate fi distractiv sa te machiezi, insa nu este obligatoriu. In momentul in care te machiezi, iti folosesti imaginatia si creativitatea. Ele te motiveaza, nu teama ca nu esti suficient de frumoasa, sau lipsa increderii in sine.

Frumoasa fara machiaj

Renunta la rimel. Daca iti doresti gene lungi si bogate, atunci poti aplica pe gene ulei de cocos sau de migdale in fiecare noapte. Rezultatele vor fi vizibile.

Exfolierea este esentiala. Cel putin o data pe saptamana trebuie sa indepartezi de pe piele celulele moarte, spun dermatologii. Astfel, vei arata foarte bine si fara machiaj.

Nu uita de apa. Consuma in fiecare dimineata apa calduta cu lamaie. Vei scapa de toxinele din corp si te vei hidrata. O piele hidratata nu are nevoie de machiaj.

Nu rupeti cosurile. Cea mai importanta regula este sa lasi cosurile in pace. Nu le atingeti, nu le rupeti. Daca veti face lucrul acesta riscati sa va alegeti cu cicatrici de care nu mai puteti scapa usor.

Nu va neglijati sprancenele. Spancenele va incadreaza fata si va scot in evidenta trasaturile. Tocmai de aceea sprancenele trebuie sa fie ingrijite, sa aiba o forma care va avantajeaza.

Tenul trebuie sa fie ingrijit constant. Daca renunti la machiaj, atunci incearca sa iti cureti tenul cat mai des, pentru a fi curat si stralucitor. Poti folosi apa de trandafir de doua ori pe zi pentru a avea un ten curat.

Un zambet frumos. Pentru a te asigura ca zambetul tau va atrage privirile celorlalti si aprecierile lor, tot ce trebuie sa faci este sa ai grija grija de dantura ta. Oricum, este important sa faci lucrul acesta, pentru a nu avea probleme. Spala-te pe dinti de cel putin doua ori pe zi.

Somnul este foarte important. Ai grija sa te odihnesti pentru a evita aparitia cearcanelor.

Ingrijeste-ti parul. Spala-ti parul in fiecare zi sau de fiecare data cand simti ca nu arata asa cum iti doresti. Dupa aceea il poti ondula, indrepta etc.

Important este sa ai incredere in tine si sa te simti frumoasa in propria piele.

Articole pe aceeasi tema:

Ce machiaj se poarta in 2017. Trucuri pe care le poti incerca
Cu sau fara machiaj. Ce look prefera barbatii la o femeie

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Machiaj

To Top