Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Cum iti poti albi dintii cu portocale

Dintii se ingalbenesc din cauza microorganismelor care patrund in cavitatea bucala, dar si din cauza alimentatiei. Ciocolata, cafeaua si tigarile sunt extrem de periculoase atat pentru aspectul cat si pentru sanatatea dintilor.

Dintii ingalbeniti apar si din cauza nerespectarii regulilor de periaj de zi cu zi. Stiai ca iti poti albi dintii cu ajutorul cojii de portocala? Metoda este super simpla.

Alege o portocala medie si inlatura coaja. Trece coaja fructului portocaliu intr-o rasnita pentru formarea pulberii de coaja de portocala.

Tot ce trebuie sa faci este sa aplci praful din coaja de portocala pe dintii tai. Periaza cu grija. Poti folosi si o pasta de dinti simpla, alba, pe care sa o combini cu pulberea.

Coaja de portocala contine potasiu si calciu, elemente esentiale pentru albirea dintilor. Atentie foarte mare! Nu face acest periaj mai mult de 3 ori pe saptamana!

CITESTE SI: Albirea dintilor, pro sau contra? Tu ce parere ai despre aceasta procedura?

CITESTE SI: Cel mai simplu procedeu pentru albirea dintilor. Ce ingrediente trebuie sa combini

Iata si alte metode de albire a dintilor:

1. PULBERE DE BUSUIOC + PASTA SIMPLA DE DINTI

Pune mai multe frunze de busuioc in rasnita de cafea pana obtii o pudra. Amesteca pudra de busuioc cu o pasta simpla de dinti si periaza-ti dintii cu acest amestec special dimineata si seara.

2. PULBERE DE SALVIE + PASTA DE DINTI

Se respecta aceeasi metoda ca in cazul busuiocului. Salvia are proprietati cunoscute in mentinerea sanatatii dintilor si a gingiilor.

3. MANANCA MERE

Mananca mere mai des. Poti folosi si otetul de mere amestecat cu pasta de dinti fara fluor. Efectul este unul garantat! De asemenea, poti incerca amestecul de otet de mere, sare si o lingura de praf de copt.

4. LAMAIE RASA

Rade coaja de lamaie si amestec-o cu bicarbonat de sodiu si pasta de dinti alba. Acest remediu este recomandat de multi medici stomatologi.

5. PEROXID DE HIDROGEN

Oxidantii acestei solutii antiseptice albesc dintii. Clateste-ti dintii de cateva ori pe luna (maxim 3, 4 ori). Daca vrei sa folosesti mai des solutia, adauga putina apa distilata si clatiti timp de 2 minute, dupa care scuipati.

Sursa foto: www.sakura-teeth.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top