Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Cum iti influenteaza LUNA NEAGRA destinul: Fenomenul care iti poate bulversa starea emotionala!

Luna Neagra sau Lilith este un fenomen astronomic si astrologic care se produce frecvent. Atunci cand luna nu se vede pe cer putem spune ca are loc fenomenul de luna neagra.

Lilith reprezinta simbolul femeii independente, femeii care s-a desprins de legile universale. Lilith este in mitologia mondiala Eva din Eden, cea care a fost pedepsita pentru curajul de a se opune vointei lui Dumnezeu. Luna neagra (Lilith) s-a crezut a fi o planeta misterioasa pana in secolul XX insa astronomii sustin ca este vorba doar despre un fenomen ceresc.

Lilith guverneaza mult mai bine planurile cosmice si legea devenirii ciclice decat luna plina, de exemplu. Vezi cum te influenteaza luna neagra, in functie de perioada anului in care te-ai nascut.

CITESTE SI: Optimist incurabil sau aproape de depresie? Luna in care te-ai nascut spune TOTUL despre personalitatea ta

CITESTE SI: Afla cum ar trebui sa fie sufletul tau pereche, in functie de luna in care te-ai nascut

Cei mai afectati de ‘absenta’ de pe cer a lunii, inca de la faza de semiluna la ‘disparitia’ ei temporara sunt aceia nascuti in lunile februarie, august si decembrie. Luna neagra este cea mai mare ispita pentru persoanele nascute in aceste perioade si poate face ravagii in sufletele lor.

Cel mai afectate laturi sunt cel erotic si financiar, luna neagra avand capacitatea de a-i lasa faliti pe oameni (ii ispiteste sa cheltuiasca bani multi pentru satisfacerea unor placeri distructive).

Luna neagra are o influenta puternica si asupra celor nascuti in lunile ianuarie, aprilie, iulie si septembrie. Persoanele care au venit pe lume in aceste perioade devin mult mai sensibile si mai anxioase. Pot intra usor in stari depresive si au tendinte sinucigase daca problemele lor sunt foarte mari.

Cei nascuti in luna martie sunt ceva mai avantajati de prezenta lunii negre si asta datorita lui Marte (planeta Razboiului), care se intelege de minune cu Lilith. Femeile nascute in martie, atunci cand nu se vede luna pe cer, prind sentimente ostile fata de barbati pana la dorinta de a-i castra.

CITESTE SI: Cum sa atragi norocul de partea ta, in functie de luna in care te-ai nascut

CITESTE SI: Ce spune LUNA in care te-ai nascut despre SANATATEA ta

Persoanele nascute in mai, octombrie si noiembrie sunt ceva mai avantajate de prezenta luni negre. Celor din noiembrie le este stimulata dorinta sexuala (in sens pozitiv nu distructiv, ca in cazul celor nascuti in august sau decembrie) iar pentru cei din mai Luna ‘invizibila’ semnifica scoaterea in fata a problemelor in toata complexitatea lor, pentru a fi bine solutionate. Cei din octombrie sunt in culmea fericirii cand are loc acest fenomen misterios.

Sursa foto: beforeitsnews.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top