Connect with us

Revistateo.ro

Cum iti imbunatatesti viata sexuala in 24 de ore

dragoste

Cum iti imbunatatesti viata sexuala in 24 de ore. Trucurile placerii

Cum iti imbunatatesti viata sexuala intr-un timp scurt? Ce trebuie facut pentru a reaprinde flacara pasiunii in dormitor? In primul rand, trebuie sa iti doresti puternic aceasta imbunatatire. Restul, vine de la sine.

9 moduri in care iti poti imbunatati viata sexuala intr-o zi

1. PUNE SEXUL PE LOCUL 1. Ca sa ai parte de o partida de amor perfecta, trebuie sa iti prioritizezi activitatile de peste zi. Daca pui accent doar pe munca si iti ingreunezi mintea cu tot felul de lucruri inutile, vei fi prea obosita sa mai faci ceva frumos in dormitor.

2. PETRECE 10 MINUTE SARUTANDU-TE CU PARTENERUL DE VIATA. Preludiul este extrem de important pentru ca o partida de sex sa fie una reusita. Nu uita ca felul in care incepi o partida de sex da tonul intregii actiuni!

3. OFERA COMPLIMENTE. Nu te zgarci sa ii spui cuvinte frumoase iubitului tau. Daca el nu are curajul, fiind prea timid, poti fi un exemplu pentru el.

4. INCHIDE TOATE DISPOZITIVELE ELECTRONICE. Mesajele primite pe telefon distrag atentia de la ce faceti voi in pat. Multe partide sexuale se termina urat cand unul dintre parteneri primeste un mesaj de la o persoana de sex opus.

Cum iti imbunatatesti viata sexuala in dormitor: Cum trebuie sa arata locul in care faci sex

5. TRANSFORMA-TI DORMITORUL. Locul in care faci sex trebuie sa emane… sex! In primul rand, fa curat. Nu veti avea niciun chef sa treceti la actiuni intr-un loc murdar. Apoi, nu uita de clasicele lumanari parfumate ori luminile difuze.

6. NU COMPARA PARTIDA CU CELE DIN TRECUT. Nu ii povesti despre experientele cu fostul. Il poti debusola complet si isi va pierde apetitul.

CITESTE SI: Ce se intampla cand nu mai faci sex

7. VORBITI DESPRE CE VA PLACE. O partida sexuala in care amandoi sunt muti este sortita esecului. Nu trebuie sa trancaniti toata noaptea, dar, din cand in cand, e bine sa stiti ce fantezii preferate aveti.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in dragoste

To Top