Connect with us

Revistateo.ro

Cum iti dai seama daca EL te iubeste

Cuplu

Cum iti dai seama daca EL te iubeste

Barbatii nu sunt intotdeauna cei mai buni in asi exprima sentimentele. Nu este vorba ca nu putem sa vorbim desre sentimentele noastre – pur si simplu nu stam niciodata sa ne gandim la ele de prea multe ori. Emotiile sunt precum muzica. Acestea canta in mintea lor dar, de cele mai multe ori, nu le asculta.

De aceea, eu simpatizez cu orice femeie care incearca sa afle ce simte un barbat pentru ea. De cele mai multe ori, nici el macar nu stie. Sigur, emotiile ii cantau si lui dar era prea ocupat sa isi verifice telefonul sau sa vada ce se intampla pe Facebook.

Dar doamnelor, exista o speranta. Chiar daca nu va spune imediat cat de mult va adora, poate va da semne ca incepe sa te iubeasca. Iata la ce sa fii atenta:

Trimite mesaje stupide

Cu cat e mai banal mesajul, cu atat incepe sa va iubeasca mai mult. Spre exemplu, daca va trimite un mesaj sa va spuna ca bea Cosmopolitan si ca a vazut o pisica alba care seamana cu a ta, clar a fost lovit de sageata lui Cupidon.

Ce vrea de fapt sa spuna este ca “imi amintesc ca iti place Cosmopolitan” si “nu ma intereseaza ca pisica ta ma uraste”. “Acum imi doresc sa bem un Cosmopolitan noi doi si pisica ta nebuna!”

6 lucruri pe care o femeie nu trebuie sa le faca NICIODATA pentru barbatul pe care il iubeste

SEMNE DE DESPARTIRE pe care nu le observi

Te suna

Exista trei motive pentru care oamenii suna: (a) in interes de serviciu, (b) pentru situatii de urgenta sau (c) sa auda vocea cuiva.

Si daca nu ii esti coleg de munca sau nu esti operator la 112, atunci isi doreste sa it auda vocea. Iar asta e un semn de iubire.

Nu mai primeste atat de multe mesaje

Femeile dau mesaje unui barbat doar daca primeste un mesaj de la acesta, nu? Asa ca daca o alta pretendenta nu ii mai da mesaje, e clar ca nici el nu i-a mai dat unul. Sau ca a pus piciorul in prag.

Spre exemplu aveam un pretendent care imi dadea mesaje tarziu in noapte si dupa ce am inceput sa nutresc sentimente fata de un alt barbat. Asa ca i-am spus sa inceteze. E adevarat, mi-a fost greu sau fac asta dar, la fel si pentru el. Daca a incetat sa mai primeasca mesaje de la pretendente e clar ca a pus piciorul in prag si i-a cerut sa inceteze sau eu nu i-a mai trimis niciunul.

Incepe sa-ti ceara sfaturi

“Ce sa scriu in felicitare?”, “Pantofii acestia merg bine cu pantalonii aceia?”, “Ce culoare sa aiba tricoul?” Sunt intrebari pe care barbatii le pun doar daca nutresc sentiemente pentru cineva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top