Connect with us

Revistateo.ro

mariajul

Cuplu

Cum îți dai seama că mariajul tău este în pericol

Mariajul oricărui cuplu nu poate fi unul perfect, pentru că nu trăim într-o lume roz. Dar asta nu înseamnă că relația poate funcționa așa multă vreme, află dacă mariajul tău este în pericol.

CITEȘTE ȘI: CARE SUNT SEMNELE UNEI CĂSNICII DE DURATĂ

Mariajul oricărui cuplu se confruntă la un moment dat cu probleme. Iată care sunt însă aspectele care trebuie luate în calcul și, cum îți poți da seama de ele.

1. Începeți să petreceți timpul liber separat. În mariajul tău apare un moment în care realizezi că partenerul nu-ți poate satisface toate nevoile. Tocmai de aceea trebuie să accepți asta și să începi să ai grijă de tine. Spre exemplu, ție îți place să citești, iar jumătății tale nu. Așa că te alaturi unui grup de cititori și astfel cunoști oameni noi și îți petreci mai mult timp cu ei decât în mariajul tău.

2. Începi să îți dai întâlniri despre care partenerul nu știe. Fie că este vorba despre o ieșire cu prietenele sau fie că ai cunoscut un nou tip la job, alegi să îi spui partenerului de cuplu că rămâi peste program pentru a putea ieși în oraș. Acest aspect pune în pericol mariajul tău, pentru că vei dori să ieși cât mai des cu acele persoane și partenerul își va da seama într-un final despre ce este vorba.

3. Ții bani ascunși. Atunci când primești salariul, o parte din el o păstrezi numai pentru tine. Nimeni nu spune că nu trebuie să îți faci mici cadouri sau să investești în tine, dar cel mai bine este ca și partenerul tău de cuplu să știe despre acest lucru pentru ca mariajul să nu aibe de suferit din cauza unor certuri financiare.

Sursa foto: gannsdeen.com

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top