Connect with us

Revistateo.ro

Cum isi cer scuze zodiile

Stiri

Cum isi cer scuze zodiile

In functie de fiecare zodie in parte, fiecare om reactioneaza diferit si are asteptari variate de la oamenii din jurul lui. Ceea ce poate parea un gest de iertare pentru o anumita zodie, poate fi privit ca o ofensa de nativii unei alte zodii. Gasiti mai jos un horoscop care va spune cum sa va cereti iertare in functie de fiecare zodie in parte. Cum isi cer scuze zodiile:

Berbec
Nativii zodiei Berbec se supara usor dar si iarta usor. Partea cea mai dificila este sa treceti peste acele cateva ore, sau chiar zile, in care nu va vorbi cu voi deloc.

Berbecii pun mare pret pe sinceritate si onestitate. Cel mai bun lucru pe care il puteti face este va cereti iertare fata in fata, direct si sincer.
Taur
Cei nascuti sub zodia Turului sunt ceva mai dificili cand vine vorba de certuri pentru ca pur si simplu le place uneori sa se certe cu lumea din jurul lor.

Este cam acelasi lucru cu ce fac taurii adevarati cand sunt nervosi. Daca ati suparat un nativ al acestei zodii el va declansa un razboi, nu o batalie. Va fi dur si neiertator. Cea mai buna metoda pentru a pune capat razboiului este sa veniti cu ceva sentimental in fata lui, sa va aratati regretele amintind de un lucru de suflet.
Gemeni
Gemenii sunt oameni iertatori de felul lor. De cele mai multe ori o cearta cu cineva nascut sub zodia Gemenilor porneste tocmai de faptul ca acestia nu prea stiu cand sa taca.

Apoi, o data inceputa o cearta, Gemenii se vor certa si pentru ca le place sa vorbeasca mult si sa vina cu argumente. Ca sa va impacati oferiti-i un cadou sau dati-i un telefon cand se asteapta mai putin. ”Te rog ma ierti”, este suficient, in general.
Rac
Nativii acestei zodii stiu sa poarte ranchiuna. Cel mai bine este sa stiti cum sa va purtati in preajma unui Rac astfel incat sa nu-i suparati.

Daca totusi ati suprat un Rac purtati-va cu manusi. Nu ii presati si, la momentul potrivit, oferiti-le un cadou mai deosebit insotit de lunga scrisoare in care explicati pe indelete cat de rau va pare si cat de mult regretati. Sa nu va mirati daca nu va iarta imediat!

Leu
Leii sunt bataiosi din fire si le place sa certe. De multe ori, un Leu nu isi da seama cand a mers prea departe si a suparat pe cineva. Au tendinta de a se retrage si a nu vorbi cu nimeni pentru ca se rusineaza destul de usor.

O sa para ciudat, dar daca ati avut o cearta cu un nativ al zodiei Leu, cel mai bine este sa mergeti in fata lui, sau a ei, si sa va comportati ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. Daca nu merge faceti o gluma pe seama situatiei.

Pagini: 1 2 3

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top