Connect with us

Revistateo.ro

Cum faci o ciorbă detoxifiantă

Detoxifiere

Cum faci o ciorbă detoxifiantă

Majoritatea curelor de slăbire și detoxifiere se bazează pe shake-uri de fructe și legume, însă ce ai zice dacă ai ști că îți poți repune pe picioare organismul cu o banală ciorbă?

Ciorba pe care ți-o prezentăm are ca ingredient principal năutul. Năutul este o leguminoasă cu importante proprietăți terapeutice.

Ciorbă detoxifiantă de la un celebru medic

Năutul este bogat în lipide, amidon, zaharuri, săruri minerale de fosfor, potasiu, magneziu, asparagină, vitaminele C și D și fier. Năutul este recomandat persoanelor foarte active, persoanelor care depun mult efort fizic într-o zi. Cel mai important lucru de precizat despre năut este că elimină acidul uric și al clocurilor și este de mare ajutor în litiaza urinară, fiind un antiseptic urinar.

Doctorul Jean Valnet a prezentat în cartea „Tratamentul bolilor prin legume, fructe și cereale” rețeta unei ciorbe pe bază de năut.

Doctorul recomandă fierberea într-un litru de apă a 100 de grame de năut, împreună cu 150 de grame de orz, înmuiat înainte. La final se adaugă pătrunjel pentru un plus de savoare.

CITEȘTE ȘI: Cura de detoxifiere cu hrana vie

CITEȘTE ȘI: Sfaturi pentru o detoxifiere usoara si eficienta

O altă supă recomandată pentru însănătoșirea organismului este supa cremă de roșii. Roșiile previn bolile cardiovasculare și îmbunătățesc circulația sângelui.

De semenea, supa cremă de broccoli este o altă variantă pentru cei care vor să își țină kilogramele în echilibru.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Detoxifiere

To Top