Connect with us

Revistateo.ro

Cum arata papusa care adoarme orice bebelus

Inedit

Cum arata papusa care adoarme orice bebelus

S-a inventat papusa care adoarme orice bebelus! Aceasta este, probabil, cea mai utila inventie pentru parintii care se chinuie sa isi adoarma bebelusii. Mamele stiu cel mai bine cat de greu este sa adormi un copil, iar noptile albe petrecute pentru a-l linisti ajung sa le istoveasca la propriu pe femei.

Papusa care face furori in Statele Unite ale Americii, Lulla Doll pe numele ei, scoate sunete asemanatoare cu respiratia si bataile inimii mamei, astfel incat copilul va crede ca parintii sunt mereu cu el. Papusa contribuie la dezvoltarea neurologica a bebelusului si la bunastarea generala a acestuia, reduce episoadele interminabile de plans si stresul pe care il simte, noteaza actitudfem.com.

12 tehnici ca sa iti faci copilul mai mare sa astepte cu nerabdare bebelusul in familie

Cand a aparut primul body pentru bebe si ce rol are Justin Bieber in popularizarea lui printre cei mari

„Max adormea foarte greu. Trebuia sa stam non-stop cu el si de multe ori nu stiam de ce nu voia, efectiv, sa doarma”, declara Rebecca Ilie, o tanara mamica, pentru Telegraph. Experienta cu somnul bebelusului s-a schimbat radical pentru femeie dupa ce a cumparat aceasta papusa, desi la inceput nu credea deloc in efectele pe care le produce.

„Am luat cu mine papusa cateva zile ca sa miroase ca mine si apoi am pus-o in patutul lui. A adormit imediat si, dupa cateva saptamani, nu ma mai stresam sa il legan ca sa adoarma”, mai spune femeia.

Cum-arata-papusa-care-adoarme-orice-bebelus-1

Cererile pentru Lulla Doll au crescut foarte mult in ultima perioada in toate colturile lumii. O astfel de papusa costa in jur de 70 de dolari. Va fi disponibila pentru cele mai multe tari din Europa abia din luna octombrie, deci nu ar fi rau sa iti pui bani deoparte daca vrei sa scapi de stresul adormirii bebelusului tau.

Cum-arata-papusa-care-adoarme-orice-bebelus-2

Crezi ca e doar o legenda sau jucariile au un impact urias asupra linistirii micutilor? Poate o astfel de papusa sa contribuie atat de mult la calitatea somnului unui bebelus? Asteptam parerile voastre!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top