Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

Cum a rămas însărcinată Lina Medina la doar 5 anișori. IPOTEZELE MISTERULUI

Pe 15 mai ți-am prezentat povestea incredibilă de viață pe care a avut-o Lina Medina, o fetiță de doar 5 ani, care la vârsta la care celelalte fete de vârsta ei se jucau cu păpușile, ea a devenit mamă. Cazul a atras numeroase comentarii pe Internet, întrebarea cel mai des pusă fiind: „Cum a rămas fetița însărcinată? Cine este tatăl copilului?”.

Jurnalele medicale scot la iveală bizarerii incredibile: ceea ce au găsit medicii peruani în burta unei fetițe de numai 5 ani nu s-a mai pomenit niciunde. Povestea micuței Lina Medina a șocat lumea întreagă, fiind și astăzi un subiect de dezbatere.

CITEȘTE ȘI: CUM FACI SEX LA FIECARE VÂRSTĂ, DUPĂ ZODIE
Fetița s-a născut pe 27 septembrie 1933 și prezenta anomalii încă din primele luni de viață. Aceasta avea menstruație la numai 8 luni. Micuța care s-a născut în satul Paruange din Peru începea să aibă abdomenul extrem de umflat la numai 5 ani, familia acesteia crezând că suferă de vreo boală.

Lina însă era însărcinată: La numai 5 ani, aceasta a adus pe lume un băiețel perfect sănătos. Pe 14 mai 1939 a venit pe lume un copilaș de 2,7 kilograme din burtica unei fetițe care în mod normal trebuia să se joace cu păpușile sau să umble la grădiniță.

Din informațiile pe care le-am investigat, nu se știe cu exactitate cine a fost tatăl copilului. Tatăl Linei, Tiburcio, a fost arestat câteva zile pentru că a fost suspectat de comiterea violului fiicei sale. Atunci când a fost eliberat, suspiciunea a căzut asupra fraților Linei. În Peru, s-a ajuns la un moment dat atât de departe cu speculațiile în acest caz încât lumea credea că Lina este un fel de Fecioară Maria, care a născut fără să păcătuiască. În satul Antacancha din Peru, oamenii cred chiar și în ziua de azi că Gerardo , fiul Linei, este pruncului Zeului-Soare la care se închină triburile peruane.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top