Connect with us

Revistateo.ro

Cristian Nastase

Stiri

Cristian Nastase: Vasilica si-a parasit copiii

Cristian NastaseVasilica Tataru a fost inviata ieri la TEO SHOW, unde ne-a povestit despre casnicia sa dar si despre divortul de celebrul dirijor, Cristian Nastase. Vazand emisiunea de ieri, Cristian a tinut sa primeasca un drept la replica, prin urmare TEO l-a invitat astazi in emisiune pentru a-si expune punctul de vedere.

Contrar celor afirmare de Vasilica, ieri, Cristian sustine ca isi iubeste si acum fosta sotie si ca a fost si va fi femeia vietii lui.

„Pentru mine au fost 8 ani de vis si nu m-am gandit nicio clipa sa divortez de Vasilica. Ea a fost cea care mi-a cerut divortul, iar eu am refuzat in instanta sa i-l ofer pentru ca eram de parere ca putem rezolva micile probleme aparute intre noi.”

Vasilica declara ca ultima perioada casniciei sale a fost un compromis, insa fostul ei sot spune ca pentru el nicio secunda nu a insemnat asta.

Referitor la declaratiile facute intr-o editie „Draga mea prietena„, Cristian se apara si spunea ca atunci era furios pentru ca ai sai copii isi pierdeau mama.

„Vasilica si-a parasit copiii!” a fost ultima declaratie facuta de Cristian Nastase, la TEO SHOW.

1 Comment

1 Comment

  1. MARIANA

    2013-10-25T07:41:50+03:00 at 2013-10-25T07:41:50+03:00

    AM CITIT MAI TOATE COMENTARIILE DE PE FACEBOOK SI AM CONSTATAT CA MULTI SUNT DE ACORD CU MINE:ESTI PE PUNCTUL DE-A UITA CE NE-AI SPUS LA INCEPUTUL EMISIUNII-CA NU VEI FACE O EMISIUNE CA CELELALTE.AI ADUS-O PE DOAMNA MAMA SOACRA A LUI PITBUL…AM CREZUT CA AM MANCAT EU PREA GRAS…AI VENIT APOI CU DOMNISOARA TATARU…OK…AM ZIS CA E O MICA SCAPARE…INSA IERI M-AI DAT CU CAPUL DE GARDURI CU DOMNUL TATARU-NASTASE…CA NU MAI STIAM LA CE MA UIT…MARUTA…GHERGHE…CAPATOS…WOW…NU VREAU!!!!!!CE I-AI FACUT LUI TEO?AI SECHESTRAT-O?AI POSEDAT-O?”HAIDE,VINO INAPOI POI…”
    TE IUBESC DE PREA MULT TIMP SI AM MERS CU TINE PRIN TOATE TELEVIZIUNILE PE UNDE AI VRUT TU SA MA DUCI.PUNE PICIORUL IN PRAG SI FA CE NE-AI PROMIS CA VEI FACE CU ACEASTA EMISIUNE-IN CAZUL IN CARE AU INCEPUT SA VINA PRESIUNI DIN VARII DIRECTII…

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top