Connect with us

Revistateo.ro

Tatal lui Costi Ionita a murit marti dimineata. Barbatul suferise luni un infarct si se afla intubat la Spitalul de Urgenta din Galati.

Inedit

Costi Ionita in doliu! Tatal sau a murit

Costi Ionita este in doliu. La o zi dupa ce unchiul sau a incetat din viata, tatal sau a murit la Galati.

Tatal lui Costi Ionita se afla internat de luni la Spitalul de Urgenta din Galati, dupa ce a suferit un infarct. Barbatul, in varsta de 82 de ani, a suferit un soc dupa ce fratele sau a murit. Cei doi se aflau la o locuinta din localitatea Movileni, unde se ocupau de treburi de gospodarie cand s-a petrecut nenorocirea.

Citeste si:Drama in familia lui Costi Ionita!

Am intervenit la un barbat de 61 de ani despre care ni s-a spus ca era inconstient, dar deja nu mai avea semne vitale cand a ajuns echipajul nostru. In locuinta se mai afla, pe un scaun, un barbat de 82 de ani care respira greu, iar cand acesta a fost consultat s-a stabilit ca era in stop cardiogen, probabil suferise un infarct miocardic. A fost transportat la Spitalul Antonio Cincu din Tecuci pentru ingrijiri medicale„, a precizat dr. Mihai Polinschi, director SAJ Galaţi, potrivit Romania Tv.

Se pare ca cei doi barbati au venit din Constanta la casa din Movileni pentru a se ocupa de probleme legate de gospodarie. Ei urmau sa plece luni, iar soferul care trebuia sa ii aduca inapoi a fost cel care a descoperit tragedia. Unchiul cantaretului, in varsta de 61 de ani, nu a mai putut fi resuscitat. Tatal lui Costi Ionita a facut infarct, cel mai probabil din cauza socului pe care l-a avut din cauza acestui eveniment.

Initial, barbatul a fost dus la spitalul din Tecuci, insa starea lui fiind grava, a fost dus cu elicopterul la Spitalul de Urgenta din Galati.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top