Connect with us

Revistateo.ro

Ce se întâmplă dacă bei ceai de ardei cayenne. Efectele nebănuite

Naturiste

Ce se întâmplă dacă bei ceai de ardei cayenne. Efectele nebănuite

În fiecare an, milioane de oameni din întreaga lume suferă de atac de cord. Ce este cel mai îngrijorător este faptul că se întâmplă la persoane de toate vârstele.

Alimentația, stresul și sedentarismul duc al boli ale inimii și, într-un final, la un atac de cord. În cazul în care nu se intervine rapid, persoana care suferă de atac de cord își poate pierde viața.

Persoanele care au în familie rude care suferă de boli ale inimii sunt sfătuite de căte medici să își facă de cel puțin două ori pe an analize specifice pentru a monitoriza starea de sănătate a cordului.

De asemenea, în cazul în care este prescris un tratament împotriva unei afecțiuni ale inimii, este foarte importantă administrarea acestuia, precum și schimbarea stilului de viață. O alimentație sănătoasă și mișcarea sunt esențiale pentru ca inima să funcționeze în parametri normali.

Citește și: Simptomele nebanuite ale unui atac de cord pe care femeile trebuie sa le cunoasca

În America de Sud, precum și în Asia, ardeiul iute este extrem de popular. Vedem adesea oameni care consumă cantități mari de ardei iute. Ardeiul cayenne, spre exemplu, este foarte utilizat de oamenii care suferă de o boală coronariană sau au suferit un preinfarct ori chiar infarct.

Citește și: Un simptom surprinzator te anunta daca faci infarct

Dr. Christopher și Dr. Richard Schulz sunt doi medici care au reușit să trateze de-a lungul carierei lor foarte mulți pacienți cu ajutorul ardeiului cayenne. Aceștia spun că acest ardei este de mare ajutor în afara medicamentelor pe care pacienții trebuie să le administreze.

Cum se prepară ceaiul de ardei cayenne

În cei 35 de ani de meserie nu am pierdut niciun pacient cu atac de cord, iar motivul este că, de câte ori sunt chemat în astfel de cazuri de urgență, dacă persoana încă mai respiră, îi dau să bea o cană cu ceai de cayenne (1 linguriță la o cană de apă fierbinte). În câteva minute, pacientul este deja pe picioare.

Este unul dintre cele mai rapide remedii care pot fi administrate în astfel de situaţii-limită. Ceaiul cald de cayenne deschide structura celulelor și merge direct la inimă prin sistemul arterial, hrănindu-l„, a declarat dr. Christopher.

Ce proprietăți uimitoare are ardeiul Cayenne

Ardeiul cayenne produce un efect de echilibrare a presiunii sângelui, din cap și până în picioare, în cel mai scurt timp. Acesta ridică presiunea de pe zona hemoragică și permite sângelui să se coaguleze rapid. Ardeiul susține, de asemenea, că oricine poate folosi acest remediu atunci când se află în preajma unei persoane care a suferit un atac de cord.

În cazul în care persoana este inconștientă, se pun câteva picături de extract (tinctură) de ardei iute sub limba pacientului. În numai câteva clipe, pacientul își va reveni. De asemenea, în cazul în care sunteți martor al unui astfel de eveniment, primul lucru pe care trebuie să îl faceți este să sunați la 112 și să anunțați ce se întâmplă.

Însă, în cazul în care sunteți într-un loc în care venirea echipajului de urgență este îngreunată, această soluție îi poate salva viața persoanei care are o astfel de problemă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Naturiste

To Top