Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Corneliu Vadim Tudor, urmarit de BLESTEMUL CIFREI 8? Ce spune numerologul Mihai Voropchievici

Numerologul Mihai Voropchievici a declarat la TEO SHOW ca fostul lider PRM, Corneliu Vadim Tudor, a fost urmarit toata viata de cifra malefica 8. Conform explicatiilor acestuia, Vadim Tudor mai avea nevoie de un singur ciclu spiritual pentru a ajunge in varful piramidei.

Azi era o zi de 8. (n.r.: data de 17 septembrie este formata din 7 si 1, iar 7 plus 1 este 8). Ca sa implineasca toata menirea pe pamant, mai avea nevoie de inca un ciclu. A trait 8 ori 8 = 64 de ani. Matematica spune ca 8 este o cifra a extremelor.

Te urca in varful piramidei sau te arunca in Groapa Marianelor. Era Sagetator cu ascendent in Leu, s-a nascut in anul Bivolului de pamant. Viata lui era foarte tumultuoasa.

A fost inmormantat intr-o zi de joi, ziua lui Jupiter, iar Corneliu Vadim Tudor, sagetator fiind, era guvernat de aceasta planeta. Jupiter era seful lui. Nimic nu a fost intamplator”, a spus Voropchievici la TEO SHOW.

Psihologul Lidia Fecioru a izbucnit in lacrimi in direct la TEO SHOW. Aceasta si-a amintit de toate momentele petrecute cu Corneliu Vadim Tudor si lucrurile pe care le-a invatat de la el.

„Forta umana este nemarginita. Voi pastra cu sfintenie cartile pe care mi le-a daruit cu autografele lui. Multe carti de poezie am de la el si imi spunea candva, cu 15 ani de urma am sa te infiez.

Indiferent cat rau a putut sa faca acest om tuturor celorlalti nu e frumos sa arunci dupa aceea cu vorbe urate.

El este titanul Romaniei si imi pare rau ca nu va mai exista un om cu o asemenea capacitatea sclipitoare”, a spus Lidia Fecioru.

CITESTE SI: SICRIUL LUI VADIM NU A INTRAT IN CAVOU. MOMENTE DE PANICA LA INMORMANTARE

CITESTE SI: Ce s-a ales de cainii lui Vadim dupa moartea politicianului

vadim tudor - 17092015-3

„Niciodata maine nu stim daca vine sau nu, daca exista sau nu. Te deranjeaza cand vezi ca se misca sicriul incolo, incoace. Spiritul este aparte de trup. Este cel care te inalta. Spiritual sunt sigura ca si-ar fi dorit sa isi vada fetele mirese”, a vorbit Lidia Fecioru despre incidentul care a avut loc azi la inmormantarea politicianului.

vadim tudor - 17092015-2

Sursa foto: Captura KANAL D, gandul.info

1 Comment

1 Comment

  1. balea emil

    2015-09-18T16:28:43+03:00 at 2015-09-18T16:28:43+03:00

    dumnezeu sa l aiba in paza lui , si pe famila lui sa o mingiie dumnezeu cu spiritul lui …..amin.
    , si sutele milioanele de ciini pe care ia iubit ,neconditionat , vor fi tot timpul linga spiritul lui ,dumnezeu sa aiba grija de sufletul lui ,sal ierte si sa l odihneasca n pace,,,,

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top