Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Conturarea corectă a sprâncenelor!

Săptămâna trecută am vorbit despre „Cum să ne pensăm corect!” și așa cum v-am promis, azi vom vorbi despre Vopsitul și Umplerea Sprâncenelor!

eyebrows (1)Înainte de toate, trebuie să înțelegem că părul cât și sprâncenele au subtonuri cenușii reci. Indiferent de nuanța părului nostru, blond sau brunet, subtonurile sunt reci și cenușii. Cât despre nuanța sprâncenelor, natural diferă cu 2 nuanțe față de părul nostru: Persoanele cu părul închis au sprâncenele cu 2 nuanțe mai deschise iar persoanele cu părul deschis au sprancenele cu 2 nuanțe mai închise.Există și excepția în care părul și sprâncenele au aceeași nuanță!

 

Vopsitul sprâncenelor trebuie făcut o dată la 2-3 săptămâni, și nu mai des, pentru a nu deteriora firul de păr. Trebuie să folosiți vopsea specială pentru sprâncene deoarece vopseaua pentru păr este mult prea puternică și poate afecta grav ochii. Tineți minte regulile tonalităților!

Umplerea sprâncenelor este o tehnică mai puțin invazivă dar necesită niște produse cosmetice:
O pensulă unghiulară rigidă – pentru aplicarea produsului și amestecarea acestuia.

Angled-EyeBrow-Brush
Produsul pe care îl preferati: Pudră, Creion sau Gel.Atenție să aibă tonuri reci și să respecte regula nuanțelor!
Professional-4-colour-font-b-EYEBROW-b-font-font-b-Powder-b-font-Shadow-Palette-WithBrow-PencilNARS-Brow-Gel-8717
O pensulă Spoolie pentru aranjarea în loc a sprâncenelor.
spooly

Pentru produsele de tip pudră, folosiți pensula unghiulară pentru a aplica produsul puțin câte puțin pe sprâncene întingând culoarea pe toată suprafața uniform. Nu puneți în exces, deoarece acestea vor începe să arate foarte încărcate!
Pentru produsele de tip creion, ascuțiți creionul și faceți mici liniuțe în interiorul sprâncelor precum niște fire de păr. Nu umpleți sprânceana cu un creion, deoarece creionul este mult mai vizibil și arată extrem de ne-natural și inestetic! Linii fine și scurte pe toată suprafața sprâncenei.
Pentru produsele de tip gel, folosiți pensula cu care majoritatea deja vin (pensula tip spoolie) pentru a distribui uniform gelul peste sprânceană.Gelul are și un efect de fixativ în momentul în care se întărește, deci asigurați-vă că le aranjați bine!
Încheiem prin a folosi pensula spoolie pentru a aranja sprâncenele în poziția dorită și a scăpa de excesul produselor folosite!

Greșeli des întâlnite:
b9f5c5421bdaa69625fd49f2edf411ef
Nu conturați în afara sprâncenei! Grosimea sprâncenelor trebuie făcută din pensetă și nu din produsele cosmetice! Arată extrem de inestetic când cineva conturează mult peste grosimea naturală a sprâncenelor.
Persoanele vopsite brunet nu au și sprancenele negre! Foarte des întâlnit persoane care își umplu sprâncenele cu creion negru, care arată extrem de urât!Pentru persoanele brunte trebuie găsit un gri foarte cenușiu sau un maro închis foarte cenușiu.
Nu trasați linii prea drepte! Când conturăm și totul este prea unghiular, automat totul va arăta fals! Firul de păr nu este perfect drept, la fel și conturul nu trebuie să fie ascuțit, unghiular, drept!

Desigur vă puteți inspira oricând din numeroasele videouri găsite pe internet! Dar aveți grijă, nu toată lumea este un profesionist sau știe cum trebuie făcute!

Acest articol a fost scris de George Ioan Popescu, specialistul TeoTrandafir.com în secțiunea machiaj.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top