Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

Confesiunile emoționante ale lui Cotabiță cu două ore înainte de producerea infarctului au ieșit la iveală!

Jurnalistul Radu Buzăianu a publicat o parte a conversației pe care a avut-o cu Cotabiță, despre care nu știa nimeni până acum. Cântărețul a făcut câteva mărturisiri emoționante despre viață, moarte și singurătate.

De unde şi vorba cântecului, trece vremea.
Asta nu e vorba cântecului. Sigur că trece. Şi e bine că trece. Problema e cum trece”, sună o parte a conversației lui Cotabiță cu jurnalistul Buzăianu. Conversația a fost publicată pe site-ul său personal, radubuzaianu.ro.

CITEȘTE ȘI: GHICEȘTE-ȚI NOROCUL ÎN DRAGOSTE ȘI NUMĂRUL DE COPII DÂND CU ZARURILE!

Ca vremurile, au trecut pe lângă noi, doi oameni în vârstă ţinându-se de mână. Spre 80 de ani. Ai în minte deznodământul acesta?
Nu mă gândesc la chestia asta. Am avut teama asta a singurătăţii. Că de fapt asta e întrebarea ta. Am avut-o acum vreo 20 de ani când am terminat albumul ”Prizonier”. Am avut acolo un text senzaţional la un cântec fantastic, care se numeşte ” un simplu trecător”. Era o poveste fantastică, pe care am văzut-o cu ochii mei. Era vorba despre singurătate. Mă uitam pe o fereastră şi vedeam pe o bancă un bătrân, stând lângă porumbei. Un bătrân pe care părea că viaţa l-a tot lovit. Ca pe cel pe care l-am văzut trecând mai devreme. Arunca firimituri la porumbei. La un moment dat a venit către el o bătrânică, l-a luat de braţ şi au plecat împreună. Sigur, e frumos. Dar avem un banc celebru. Cu omul pe patul de moarte, stând înconjurat de soţie şi toată familia şi puţin încurcăt că deşi are cine să-i aducă un pahar cu apă, totuşi nu-i este sete. Eu am rezolvat problema singurătăţii”, a mai dezvăluit Buzăianu din interviul luat lui Cotabiță.

Jurnalistul l-a întrebat pe artist dacă ia în calcul și varianta în care va trăi singur la bătrânețe, iar cântărețul a răspuns categoric că da: „Da. Îl iau în calcul ca pe un mod de a trăi”. Gabriel Cotabiță a suferit un infarct vinerea trecută la sala de fitness de la un hotel din Capitală. Vedeta se află și acum internat în stare critică la Floreasca.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top