Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

COLECTIV | FOTO: Banca pictata de una dintre victime din Cismigiu. Mimi Voicu a murit iubind Romania

Una dintre victimele tragediei din clubul Colectiv, Mimi Voicu, care a mers la concert impreuna cu prietena ei, Livia Simona, a lasat amintire romanilor o banca pictata in semn de respect pentru tara noastra.

Un utilizator Facebook, Dorian Boguta (actoriedefilm.ro) a trecut azi prin Cismigiu, acolo unde a vazut banca pictata de Mimi Voicu in cadrul unei campanii intitulate #mandrudeRomania.

„Am vazut aceasta banca azi in Cismigiu, pe poza e scris: ” Ea este MIMI VOICU …. Tanara, vesela, om bun si prieten de nadejde….Victima a incendiului din clubul #colectiv …

Aceasta e Banca pictata de EA in campania #mandrudeRomania… DRUM BUN MIMI VOICU…Dumnezeu sa te aiba in paza…”, a scris acesta pe Facebook.

CITESTE SI: Firma de pirotehnie nu e la primul incident. Ce s-a intamplat inainte de Colectiv

CITESTE SI: Dr. Monica Pop, despre tragedia din Colectiv: „Exista un singur pacient care are o stare dificila oftalmologic”

Numarul mortilor a ajuns la 31. Printre ei, foarte multi tineri entuziasti, iubitori de muzica rock. Tragedia de vineri seara i-a luat si pe doi membri ai trupei „Goodbye to Gravity”.

Vineri seara au murit si doi salvatori anonimi, ale caror nume nu trebuie sa le uitam niciodata: Adrian Dorian Rugina si Claudiu Petre,

Printre salvatori s-a numarat si dansatorul Willmark, care a scapat cu viata: „Am zis, stai, ce fac aici? Hai sa ii ajutam pe oameni. EraU o gramada de corpuri, goi, arsi, carbonizati, care miscau sau nu miscau.

Pur si simplus tingau neputinciosi, unii cu privirea doar, sa fie ajutati. Si daca voiai sa ajuti, nu stiai unde sa pui mana ca sa ii ajuti”, marturisit Willmark la TEO SHOW.

CITESTE SI: COLECTIV | SCENE DE GROAZA LA INML. A intrat in morga dupa o prietena si a gasit doua

CITESTE SI: Bine de stiut: cum acorzi primul ajutor si cum tratezi arsurile minore in caz de incendiu.

Sursa foto: Facebook

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top