Connect with us

Revistateo.ro

Minune de Paște. Mamă la 52 de ani

Inedit

Minune de Paște. Mamă la 52 de ani

O adevărată minune a avut loc în preajma Sărbătorilor Pascale din acest an. Mama unui tânăr care a murit în incendiul din Colectiv a născut la vârsta de 52 de ani.

Minune de Paște. Mamă la 52 de ani

În octombrie 2015, Marcela și Dorin Bucă și-au pierdut singurul copil, pe Andrei, în tragedia de la Colectiv. Băiatul de doar 29 de ani, care avea toată viața înainte, s-a stins în flăcările infernului într-o noapte care rămâne consemnată în istoria neagră a României recente.

Au trecut aproape doi ani până ca Marcela să simtă pe pielea ei miracolul divin. Mama lui Andrei a adus pe lume un copil la vârsta de 52 de ani, înainte de Paște. Fetița este perfect sănătoasă, iar medicii sunt uimiți de această naștere, scrie obiectivbr.ro.

“Pieta, acea sculptură a marelui Michelangelo, este considerată cea mai mare operă de artă a tuturor timpurilor. Se spune că niciun scriitor, oricât de talentat ar fi fost el, nu a reuşit să transpună în cuvinte Pieta în aşa fel încât descrierea să se ridice la nivelul acestei capodopere.

La fel putem spune şi noi: nu găsim cuvintele care să exprime bucuria cu care ne-a umplut sufletele acest copil! Nu vom găsi niciodată vorbele de bucurie şi de mulţumire Lui Dumnezeu pentru minunea care a venit la noi în casă!”, a mărturisit Dorin Bucă pentru site-ul de știri brăilean.

Andrei a plecat în Ceruri, dar Dumnezeu a trimis un alt copil în locul lui

CITEȘTE ȘI: Procesul Colectiv: Judecatoria a luat o decizie – statul roman nu va plati despagubiri

CITEȘTE ȘI: Este numarul 64 blestemat? Coincidentele dintre Bamboo si Colectiv

“În momentul când a plecat Andrei dintre noi, am simţit că viaţa noastră nu mai are niciun sens. Am simţit un gol atât de mare încât, în fiecare zi când ne sculam, ne uitam unul la altul, ne luam în braţe şi plângeam. Dar am strâns din dinţi, nu ne-am lăsat şi ne-am înţeles, tot aşa, din priviri, uitându-ne unul la altul, că nu are rost să continuăm în această lume dacă nu mai facem un copil”, a mai povestit bărbatul.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top