Connect with us

Revistateo.ro

Coincidenţă sau nu? Uite ce spune Mihai Voropchievici despre Mădălina Manole şi Laura Stoica

Stiri

Coincidenţă sau nu? Uite ce spune Mihai Voropchievici despre Mădălina Manole şi Laura Stoica

Numerologul Mihai Voropchievici a vorbit astăzi la Teo Show despre numerologie şi coincidenţele legate de destinele Mădălinei Manole şi al Laurei Stoica. În plus, ne-a dat câteva informaţii cu privire la ziua de mâine!

Coincidenţele nu există, ci toate evenimentele sunt programate în computerul universal pentru fiecare dintre noi, este părerea numerologului. El spune că în ceea ce le priveşte pe cele două mari artiste, coincidenţa uimitoare este 67, anul de naştere al celor două. În zodiacul chinezesc, 6 şi 7 sunt ani de foc, iar focul este un element prezent atât în piesele Laurei, cât şi în cele ale Mădălinei Manole.

Cei născuţi în 67 trebuie să fie puşi în slujba oamenilor, să lucreze pentru oameni, iar ele amândouă au făcut asta. Cu toate acestea, au avut în comun lipsa de dragoste şi de afectiune, iar acest lucru le-a afectat foarte mult. Ele fiind artiste, este vorba despre dragostea celor pentru care cântă. „Când simţi că eşti puţin marginalizat, când ai intrat într-un con de umbră..ferească Dumnezeu!”, a declarat numerologul în emisiunea lui Teo.

Mădălina Manole era născută în zodia Racului, iar zodiile de apă au cu planul divin o comuniune fantastică, conform celor spune de Mihai Voropschievici. Totuşi, gândurile lor bune pot fi interpretate eronat. Tentativa de suicid le poate bântui, însă au nevoie de persoane care să le scoată din această stare.

„Există un sistem numerologic foarte complicat care poate spune ce i se va întâmpla unei naţiuni, unui conducător, unei persoane. Eu am fost curios să vedem peste câţi ani va veni o schimbare asupra poporului român.”, a spus Voropchievici. Numerologul a aflat că mai avem un an şi şapte luni până vor ieşi din perioada de criză în care ne aflăm.

Tot el ne-a vorbit şi despre ceea ce ne aşteaptă mâine: „Este o zi a familiei, o zi bună de afaceri, dacă avem ceva de rezolvat mergem cu inima deschisă, rezolvăm.”

Sursa foto: click.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top