Connect with us

Revistateo.ro

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o avertizare nowcasting cod galben viscol. Pana la ora 21.00, in Bacau, in Zona de munte, in Neamt in zona de munte si in Suceava in zona de munte;

Stiri

Cod galben de viscol. Cum va fi vremea vineri si sambata

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o avertizare nowcasting cod galben de viscol. Pana la ora 21.00, in Bacau, in Zona de munte, in Neamt in zona de munte si in Suceava in zona de munte.

Se vor semnala intensificari ale vantului, ce local vor atinge si depasi la rafala 70…80 km/h, spulberand sau viscolind ninsoarea. Fenomene asociate : ninsoare. De asemenea, vizibilitatea va fi una scazuta, local sub 200 m.

Administratia Nationala de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru vineri si sambata. Valorile termice vor marca o scadere in cea mai mare parte a tarii, iar in cursul noptii vremea va deveni geroasa in Maramures, Transilvania, zona subcarpatica si pe arii restranse in rest.

Prognoza meteo pentru vineri

Vremea in tara

Cerul va fi variabil la senin, cu innorari mai ales in prima parte a intervalului in regiunile sud-vestice, iar la inceputul zilei si in cele sudice, sud-estice si la munte, unde izolat si trecator va ninge slab. Noaptea, nebulozitatea se va accentua treptat in jumatatea de nord-est a teritoriului. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in cursul zilei in sud-est. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -7 si 4 grade, iar cele minime se vor incadra intre -20 de grade in estul Transilvaniei si -4 grade in Dealurile de Vest. Izolat, dimineata si noaptea se va semnala ceata si chiciura.

LA BUCURESTI

Valorile termice vor marca o scadere, astfel ca vremea va fi rece pentru aceasta perioada, mai ales in cursul noptii. Cerul va fi variabil, cu innorari dimineata cand vor fi posibile fulguieli trecatoare. Vantul va sufla in general moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 1 grad, iar cea minima va fi de -8…-6 grade, mai coborata in zona preoraseneasca.

LA MUNTE
Cerul va fi variabil, cu innorari in special in prima parte a intervalului in zona Carpatilor Orientali si Meridionali unde insa doar izolat si trecator va ninge slab. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura aerului va marca o scadere fata de intervalul anterior, vremea devenind deosebit de rece pentru aceasta perioada din an in special noaptea si dimineata.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top