Connect with us

Revistateo.ro

club

Inedit

Clubul Rockstadt din Brasov isi suspenda temporar activitatea: „am decis reevaluarea conditiilor de siguranta .”

Clubul Rockstadt din Brasov isi suspenda temporar activitatea, pentru ca foloseste aceeasi categorie de burete la izolarea fonica precum cel folosit in clubul Colectiv din Bucuresti.

Clubul Rockstadt din Brasov a anuntat ca isi suspenda temporar activitatea, dupa ce a descoperit ca buretele folosit la izolarea fonica „face parte din aceeasi categorie de burete folosit in clubul Colectiv din Bucuresti”.

Acesta este anuntul publicat pe pagina de Facebook a clubului:

„Clubul Rockstadt isi suspenda temporar activitatea

Ca o reactie imediata a celor intamplate la Bucuresti, am decis reevaluarea conditiilor de siguranta aflate in clubul Rockstadt. Desi clubul dispune in acest moment de cai de iesiri in caz de urgenta, hidrant si stingatoare, la o analiza amanuntita asupra buretelui de izolare fonica, s-a constatat ca acesta face parte din aceeasi categorie de burete folosita in clubul Colectiv din Bucuresti.

In acest sens, vom intra in renovare pentru a inlocui intreaga suprafata de burete cu un material ignifug ce nu poate permite arderea. Mai mult, in club va fi montat un sistem de stingere cu sprinkele, in conformitate cu reglementarile europene aflate in vigoare.”

Vezi mai multe pe FRESH24

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top