Connect with us

Revistateo.ro

Viata

Claudia Pavel a spus tot adevărul despre relația cu Cătălin Cazacu

Între Claudia Pavel și Cătălin Cazacu s-a creat o frumoasă relație de prietenie în Republica Dominicană, în timpul filmărilor pentru Exatlon.

Claudia Pavel confirmă din nou relația ei specială

Mulți spun că e vorba de mai mult de o prietenie și că cei doi ar fi atrași unul de celălalt și în… acel sens, amoros.

Claudia Pavel a acordat un interviu pentru revista Tango în care a vorbit despre relația ei cu sportivul.

„Suntem atrași unul de celălalt, clar, dar suntem doi oameni care au muncit toată viața pentru carierele lor încă de când erau mici și regret că, din cauza acestei atracții, suntem târâți într-o mizerie”, a mărturisit Claudia în acel interviu.

CITEȘTE ȘI: Ce nu s-a văzut la TV în marele scandal de la Exatlon! Ce s-a întâmplat, de fapt, în timpul confruntării România – Turcia

Claudia a vorbit și la TEO SHOW despre controversata relație, pe 15 februarie

După zvonurile potrivit cărora între motociclistul Cătălin Cazacu şi cântăreaţa Claudia Pavel s-a dezvoltat o relaţie amoroasă la filmările emisiunii „Exatlon“, vedeta a recunoscut că între ei există sentimente, dar că nu au existat relaţii intime şi nici nu ştia că sportivul are acasă o iubită, conform declarației sale de la Teo show.

Claudia Pavel a părăsit săptămâna trecută Republica Dominicană, acolo unde a luptat în echipa Faimoşilor în competiţia „Exatlon“ de la Kanal D. De-a lungul emisiunii, apropierile dintre ea şi Cătălin Cazacu au stârnit suspiciuni, până când Giani Kiriţă, prieten bun cu Cazacu, i-a dat de gol după ce ce a câştigat o probă şi li s-a adresat celor doi coechipieri: „Bă, am vrut să mai stăm o săptămână împreună.

Era urât să ne dezmembrăm de acum. Stăteam în cocioaba aia aiurea, toţi, dezmembraţi. Măcar Claudia îl are pe ăsta. Pentru voi am luptat. Să mor dacă n-am luptat pentru voi doi, să legaţi relaţia“.

Luni, în cadrul emisiunii „Teo Show“, Claudia a recunoscut că între ea şi Cazacu s-a legat o relaţie specială şi că au existat anumite gesturi de apropiere. „Într-adevăr, sunt extrem de apropiată de Cătălin.

Între noi clar există nişte sentimente curate, ne-am apropiat. Nu s-a întâmplat nimic la nivel fizic care să concretizeze o relaţie, adică n-a existat mai mult decât ţinut de mână şi îmbrăţişare sinceră.

Cătălin a fost acolo pentru mine, a fost o minune pentru mine şi m-a ajutat extraordinar şi nu aş fi rezistat acolo atât de mult timp dacă el nu era, pentru că m-a încurajat atunci când a fost nevoie, a fost lângă mine când am plâns şi m-a susţinut până la final.

Am trecut cu toţii prin nişte lucruri pe cât de grele, pe atât de frumoase, am făcut foamea împreună, am plâns împreună, am fost bolnavi împreună şi nu ne aveam decât unii pe ceilalţi. Şi nu-mi găseam calmul, liniştea, fericirea şi siguranţa de care aveam nevoie decât în ochii celuilalt din faţa mea. Acesta a fost Cătălin pentru mine.“, a spus Claudia Pavel la Kanal D.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Viata

To Top