Connect with us

Revistateo.ro

Exatlon

Claudia Pavel a făcut anunțul după ce s-a hârjonit cu Cătălin Cazacu în Dominicană

Claudia Pavel este o artistă împlinită din toate punctele de vedere. Fosta concurentă de la Exatlon a lansat recent o melodie cu care speră să dea lovitura în muzică.

Claudia Pavel recunoaște că a trăit o iubire neîmpărtășită

Totodată, după ce s-a zvonit că între ea și Cătălin Cazacu s-ar fi înfiripat o poveste de iubire adolescentină, vedeta a mărturisit că este îndrăgostită.

A făcut acest anunț cu zâmbetul pe buze în ziua lansării melodiei „Muza ta”. Fanii spun că s-a inspirat pentru realizarea melodiei și a videoclipului din experiența trăită alături de Cătălin Cazacu în Republica Dominicană.

„«Muza ta» este o piesă de dragoste, perfectă pentru această perioadă a anului! Este o melodie sensibilă, de care m-am îndrăgostit la prima audiţie. Cu toţii am petrecut o primăvară sau o vară cu cineva, la un moment dat, cu care nu ne-a fost dat să rămânem, însă, asta nu înseamnă că nu a fost iubire, ci că pur şi simplu atât a fost să fie.

CITESTE SI: Mama Deliei, dezvăluiri despre cântăreață: ”Este alt om… Eu nu o recunosc.”

Va avea loc un Exatlon All Stars? Ce informații au apărut în mediul online

Muza ta» este compusă de Ivan Caragia, care parcă mi-a citit gândurile. Îmi doresc ca această piesă să-i emoţioneze pe cei care o ascultă, la fel cum mă emoţionează pe mine de fiecare dată când o cânt sau o ascult şi să ajungă în inimile cât mai multor persoane”, a declarat Claudia Pavel, notează wowbiz.ro.

Claudia recunoaște, printre rânduri, o iubire neîmpărtășită

Din declarațiile făcute de frumoasa brunetă reiese că regretă că relația ei cu Cătălin Cazacu nu s-a putut înfăptui. Vedeta a recunoscut în repetate rânduri că a avut sentimente pentru Cătălin. Acest lucru nu a putut fi negat având în vedere imaginile transmise în timpul competiției cu cei doi.

Claudia Pavel a fost eliminată de publicul Exatlon la scurt timp după ce o altă colegă de breaslă, Anda Adam, a fost nevoită să plece din competiție. Claudia a plecat pe 6 februarie din Dominicană și nu regretă deloc participarea în show-ul sportiv difuzat de Kanal D.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Exatlon

To Top