Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

Clarvăzătoarea Mhoni a înnebunit America. Profețiile pentru care bagă mâna în foc – ce va urma

Mhoni este una dintre clarvăzătoarele care a uluit America Latină. Femeia care citește viitorul în cărți a prezis uraganele din toamna aceasta care au lovit Statele Unite și Mexicul. Acum, femeia vine cu noi previziuni.

„Toată lumea m-a întrebat: Mhoni, vor mai exista cutremure puternice în Mexic? Eu văd seisme mari, nu de 7,1 sau de 8,4, pot apărea replici, însă nu e cazul să ne alarmăm.

Am prezis că din Argentina va ieși noul papă, iar acum vă zic următorul lucru. Din Venezuela se va arăta Antihristul, iar din Mexic se va da tonul pentru rechemarea la credință.

Fecioara din Guadalupe ne-a transmis nouă, mexicanilor, că trebuie să fim mai uniși ca niciodată și să ne ajutăm. Acesta a fost sensul ultimului cutremur”, a declarat Mhoni la o televiziune din Monterrey.

Clarvăzătoarea susține că sfârșitul lumii este foarte aproape și că toate evenimentele din ultima perioadă nu fac altceva decât să ne pregătească pentru marele eveniment.

„Văd în cărțile mele de tarot chiar și un război. Rachetele sunt foarte aproape. Trebuie să ne rugăm, rugăciunea ne va scăpa de toate energiile negative. Trebuie să ne unim”, mai spune Mhoni.

CITEȘTE ȘI: În urmă cu doi ani a prezis tragedia din Colectiv. Acum, Maria Ghiorghiu spune ASTA

Maria Ghiorghiu a devenit cunoscută după ce a prezis tragedia din clubul Colectiv. Ea a transmis un mesaj la doi ani de la tragedia care a răpit 65 de suflete.

Înainte cu 5 zile de tragedie, Maria Ghiorghiu a vorbit în cadrul unei emisiuni tv despre o nenorocire care va avea loc în țara noastră. Acum, ea a transmis un mesaj.

„Astazi se împlinesc 2 ani de la Tragedia de la Colectiv. Să păstrăm un moment de reculegere şi să ne rugăm pentru sufletul celor care au murit în acest Incendiu și din pricina acestui Incendiu din Clubul COLECTIV .

Să ne rugăm dragii mei și pentru cei rămași fără cei dragi ai lor în această TRAGEDIE cumplită de la COLECTIV.

(…) Am prevestit TRAGEDIA COLECTIV care, din nefericire, s-a adeverit crunt, la doar 5 zile după ce am intrat în direct la AGENTUL VIP și am vorbit despre acest INCENDIU cu mult fum.”, a scris Maria Ghiorghiu pe blogul său.

Maria Ghiorghiu a mai văzut că va avea loc un atac violent care vizează Coreea de Nord. Clarvăzătoarea susține că actualul context politic și militar este ”perfect” pentru declanșarea unor scene de război.

„Din păcate, dragilor, evenimentele periculoase pentru intreaga omenire se precipită din pricina neîntelegerii a doi şefi de state cărora li se pare că au dreptate fiecare in parte.

Chiar in timp ce scriam aici pe Blog vedeam inspre Apus, deși eram cu ochii pe monitor, un Cer ca un amurg, iar jos pe Pămant vad cum are loc o explozie portocalie sub forma unei ciuperi imense.

Prieteni dragi, trebuie sa ne rugam la Bunul Dumnezeu si la Măicuța Domnului ca să lumineze mintile șefilor de state, în cazul de faţă fiind vorba de SUA si Coreea de Nord pentru că nu cumva sa se întâmple o asemenea nenorocire.

De ne vom întări in Credința și vom bate la UȘA LUI DUMNEZEU din Cămara Sufletului nostru prin Rugaciune graita cu inima si nu numai cu buzele, cu siguranţă Dumnezeu si Măicuța Domnului vor opri această mare (posibilă) nenorocire.

Să învățăm a dărui dragoste celor din jurul nostru dușmanilor noștri și să nu răspundem răului cu rău.

Întotdeauna Binele este aducător de viață, de bucurie și de înțelegere între oameni și între popoare.

Faptele bune dragilor, Credinţa si Dragostea faţă de Aproapele nostru, sunt “biletul”,care ne va aduce mântuirea Sufletului.

Cu dragoste, Maria”, a scris femeia pe blogul personal.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top