Connect with us

Revistateo.ro

Ciocolata regală, lansată oficial în România.

Inedit

Ciocolata regală, lansată oficial în România.

Palatul Elisabeta s-a transformat pentru o zi în locul dulciurilor rafinate, odată cu lansarea unor tipuri de ciocolată precum „Alteţa Sa Regală Principesa Margareta”, „Alteţa Sa Regală Principele Radu”, dar şi ciocolata amăruie „Castelul Peleş”.

Introducerea noilor dulciuri a fost făcută chiar de principesa Margareta și de principele Radu, în prezența unor invitați de seamă, precum și a beneficiarilor Centrului Comunitar „Generaţii” al Fundaţiei „Principesa Margareta a României”.

CITEȘTE ȘI: Ciocolata neagră face minuni pentru inimă

„Suntem în ultimele zile înaintea Paştelui, un timp al rugăciunii, dar şi al valorilor etern umane: compasiunea, iubirea, generozitatea şi familia. Am dorit ca evenimentul nostru să poarte semnul tradiţiei, aşa că suntem înconjuraţi de simboluri pascale şi de trei generaţii de reprezentanţi ai Fundaţiei «Principesei Margareta a României»: copii, tineri şi seniori. Sperăm ca ciocolata regală să ajute produsele de marcă românească să se aşeze alături de marile nume europene din domeniu”, a declarat principesa Margareta.

„Ciocolata este un produs iubit de toate vârstele, de oameni din toată lumea. Unele state europene şi-au creat o parte a brandului de ţară prin renumele, vechi de secole, al ciocolatei lor. În România, de mai bine de 120 de ani, casa regală a încurajat producţia naţională de ciocolată. Fiecare generaţie, de la regele Carol I şi regina Elisabeta încoace, şi-a legat numele de ciocolata românească. A existat chiar o fabrică de ciocolată «Regina Maria», fondată în anul 1919”, a mai spus Alteţa Sa Regală, în deschiderea evenimentului.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top