Connect with us

Revistateo.ro

Cine a prevestit moartea Cristinei Stamate cu câteva zile înainte: "Să nu credeți că s-a terminat și putem respira linistiți!"

Inedit

Cine a prevestit moartea Cristinei Stamate cu câteva zile înainte: „Să nu credeți că s-a terminat și putem respira linistiți!”

Marea actriță Cristina Stamate a murit, luni, 27 noiembrie 2017, la Spitalul Floreasca. Îndrăgita actriță avea mari probleme de sănătate, dar nu a vorbit despre ele, păstrân discreția cu care ne-a obișnuit.

Citește și:

Cristina Stamate nu are loc de veci. Unde va fi înmormântată marea actriță
Mirela Boureanu Vaida, face un ANUNȚ foarte trist. Prezentatoarea TV este în lacrimi
Lidia Fecioru, despre moartea Cristinei Stamate: „Îmi pare rău că nu am intervenit… ”
Ce spunea Stela Popescu despre Cristina Stamate

Actrița a murit la câteva ore după ce buna sa prietenă Stela Popescu a fost înmormântată.

Cine i-a prevestit moartea actriței Cristina Stamate

În urmă cu câteva zile, când vestea morții actriței Stela Popescu a îndoliat o țară întreagă, clarvăzătoarea Carmen Harra a făcut o declarație halucinantă.

Într-un interviu pe care l-a oferit săptămâna trecută, Harra a spus că, din păcate, are vești proaste, fiind convinsă că până la finele lunii, un alt nume mare din showbiz va dispărea.

„Să nu credeți că s-a terminat și putem respira linistiți! Nu, la finele lunii noiembrie, va fi încă o nenorocire!”, a spus Carmen Harra.

Articol pe aceeași temă: Ce i-a rugat Cristina Stamate pe medici cu puțin timp înainte de a muri

Cristina Stamate a murit luni 27 noiembrie 2017 la vârsta de 71 de ani. Actrița s-a stins din viața la câteva ore de la moartea unei alte mari artiste Stela Popescu.

Ce i-a rugat Cristina Stamate pe medici înainte de a muri
Actrița a ajuns de urgență la spital chiar în ziua în care România primea cu tristețe vestea morții Stelei Popescu.

Starea sa fusese stabilă până la un punct, iar medicii îi făcuseră un set de analize complete. Se pare că iubita actriţă se confrunta cu mai multe boli. Potrivit antena3, Cristina Stamate le-a cerut medicilor să nu mai divulge informaţii despre starea sa de sănătate.

Te poate interesa și: Cauza morții actriței Cristina Stamate

Cristina Stamate a murit luni dimineața la Spitalul de Urgență Floreasca. Actrița fusese operată pe cord deschis, în 2015. Intervenţia a constat în înlocuirea valvei mitrale cu o proteză şi montarea a trei by-pass-uri aortocoronariene pentru revascularizarea muşchiului cardiac.

Actriţa Cristina Stamate suferea de insuficienţă mitrală şi cardiopatie ischemică, afecţiuni grave ale inimii.

Insuficienţa mitrală este un defect de închidere a valvulei mitrale, care constă în trecerea anormală a sângelui din ventriculul stâng în atriul stâng în timpul sistolei, ca urmare a închiderii incomplete a orificiului mitral.

Cardiopatia ischemică este una dintre cele mai întâlnite boli ale inimii şi printre principalele cauze de deces la adulţi.

Aceasta este cauzată de reducerea fluxului sangvin şi a aportului de oxigen la nivel miocardic, şi se produce din cauza îngustării sau chiar obstrucţiei complete a arterelor coronare mari, prin formarea, în interiorul pereţilor acestora, a plăcii aterosclerotice, a precizat sursa citată.

Articol pe aceeași temă: Cine a fost Cristina Stamate. Încă o drama uriașă în lumea teatrului românesc

Cristina Stamate a murit luni 27 noiembrie 2017. Ea s-a stins din viața la Spitalul Floreasca. Actrița a murit la câteva ore după ce Stela Popescu a fost înmormântată.

Cine a fost Cristina Stamate. Viața unei mari artiste

Mare stea a Revistei românești s-a născut pe 8 februarie 1946, la Bucureşti. La teatru a ajuns datorită fraţilor săi şi, după cum singură mărturisea, a ajuns vedetă peste noapte.

“Fratele meu mai mare m-a dus de mica sa vad spectacole cu marii actori de atunci, iar cel mijlociu ma lua cu el la Opera, unde juca roluri de copil si ma lasa sa stau in fosa. Am avut, deci, norocul unei instructii extraordinare. Apoi, dupa terminarea Institutului de Teatru, am fost repartizata la teatrul dramatic din Arad.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top