Connect with us

Revistateo.ro

Primele declarații ale lui Carmen Harra după ce i s-a făcut rău într-o emisiune televizată

Staruri

Primele declarații ale lui Carmen Harra după ce i s-a făcut rău într-o emisiune televizată

Carmen Harra a trecut prin câteva momente dificile. I s-a făcut rău într-o emisiune, cel mai probabil pe fondul oboselii.

Clarvăzătoarea româncă stabilită în America a vorbit despre ce i s-a întâmplat, după ce și-a revenit.

„Eu sufar de o boala care se numeste alergie la prostie, la rautatea umana. De zeci de ani eu ajut oamenii, le dau putere prin vorbe, participand la înţelegerea vieţii lor. Toţi ne confruntam cu asta, toţi suntem traumatizaţi de evenimentele vieţii. Ce nu pot controla este cand sunt atacata.

Îmi ziceau sa ma calmez si tensiunea s-a reglat singura, era pe sistem nervos si mental, nu-mi puteau da medicamente. Acum sunt bine. Vreau sa spun ca am facut cinci melodii în patru zile, un om care nu e sanatos nu poate sa cante.”, a spus Carmen Harra la un post TV.

CITESTE SI: Carmen Harra a vorbit despre Hanibal Dumitrașcu: „Știa asta de 6 luni”

Carmen Harra, previziuni SUMBRE pentru anul 2018! Mai multe VEDETE vor SFÂRŞI tragic! PERDERI DUREROASE! La finalul anului…

Carmen Harra a dezvăluit recent care este vârsta ei reală

Carmen Harra, care a împlinit 63 de ani, susține că se simte mai tânără. Și-a petrecut ziua de naștere alături de cei dragi. De asemnea, a primit numeroase cadouri. A fost o zi specială pentru celebra prezicătoare. În cadrul unei emisiuni de televiziune, a declarat că se simte mai tânără, că nu își simte vârsta. De asemenea, a spus că are aceeași dorință de viață ca până acum.

Chiar de sâmbătă a început petrecerea cu ocazia aniversării lui Carmen Harra. Invitații au adus torturi și prăjituri. Prezicătoarea a spus că a intrat într-un an mai bun, definit prin creativitate, stabilitate și împlinirea anumitor lucruri pe care și le-a dorit. Afă toate detaliile din rândurile care urmează, din declarația lui Carmen Harra.

„Am împlinit 63 de ani, dar nu-i simt. Am aceeşi dorinţă de viaţă. Mă simt la fel de dornică să fac lucruri noi. Am avut o zi superbă ieri. De sâmbătă am început să sărbătoresc. Toată lumea a venit cu torturi, prăjituri.

Ziua de naştere simbolizează pentru fiecare dintre noi un alt an personal. Eu am intrat într-un alt an care va fi foarte bun, care se defineşte prin creativitate, stabilitate, împlinirea unor lucruri pe care mi le-am dorit”, a spus Carmen Harra în timmpul unei emisiuni de televiziune.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top