Connect with us

Revistateo.ro

Carmen Harra, dezvăluiri incredibile din copilărie

Inedit

Carmen Harra, dezvăluiri incredibile din copilărie

Carmen Harra a făcut dezvăluiri din copilărie. Celebra clarvăzătoare a trecut prin momente dramatice. Avea cinci ani când s-a întâmplat acel eveniment tragic. Află ce a declarat în legătură cu acest subiect.

Carmen Harra în moarte clinică. E cutremurător ce s-a întâmplat

Carmen Harra a trecut prin momente grele în copilărie. Avea numai cinci ani când a fost la un pas să își piardă viața.

A dezvăluit pentru RomaniaTV că în copilărie a fost la un pas să își piardă viața. Mai jos vei găsi declarațiile celebrei carvăzătoare.

“Eram la un picnic cu tata, cu mama, cu sora mea, eram lângă Someş, aveam 5 ani… Nu ştiam să înot şi am alunecat şi am căzut în Someş. Şi m-a luat apa, curentul foarte puternic şi am simţit cum mă duc, corpul meu se ducea la fund.

Vedeam corpul meu cum se duce la fundul Someşului şi eu mă ridicam din acest corp. Intram într-un mic tunel de lumină unde am început să văd nişte feţe, foarte clar, ale unor persoane. Erau nişte femei, şi acum îmi amintesc, erau atât de clare”, a declarat Carmen Harra pentru sursa menționată anterior.

TE-AR PUTEA INTERESA ȘI: Carmen Harra, dezvăluire-surpriză despre Mr. Pink și Monica Gabor: „În privința sarcinii…

Monica Gabor are o relația frumoasă alături de afaceristul chinez Mr.Pink.

Recent, a ieșit la iveală faptul că acesta are un fiu, pe nume Anthony, născut în anul 2011, exact atunci când fosta nevasă a lui Irinel Columbeanu l-a cunoscut pe viitorul iubit.

„Are șapte ani. E măricel acum. Suntem foarte apropiați. Pink spune mereu ca Anthony e mai apropiat de mine decât de el”, a declarat Monica Gabor pentru OK Magazine.

Fostul manechin se înțelege de minune cu băiețelul lui Mr. Pink. Și este o mamă model pentru Anthony. „Ador copiii, mai ales acest băiețel minunat, fratele Irinei. Spend time with those you love. One day you’ll say ‘I wish I had…’ or ‘I’m glad I did!’ (n.r. – Petrece timp cu cei pe care îi iubeşti. Într-o zi vei spune „Îmi doream să o fi făcut” sau „Sunt bucuroasă că am făcut-o!)”, a declarat recent vedeta.

CITEȘTE ȘI: Carmen Harra te invata ce trebuie sa faci pentru a avea bani si o viata prospera

CITEȘTE ȘI: Carmen Harra, profeție tristă: „Nu o să ajungă la 60 de ani”

Carmen Harra, dezvăluire-surpriză despre Mr. Pink și Monica Gabor: „În privința sarcinii…

Conform Cancan.ro, Carmen Harra, dezvăluia în urmă cu șapte ani nașterea unui băiat, susținând că ar urmă să apară pe lume că rezultat al iubirii dintre Monica și Mr. Pink.

„O văd într-o derută totală și mi-e milă de ea, pentru că nu are nici o direcție și nici un sfătuitor de suflet care să-i împărtășească înțelepciunea vieții. În privința sarcinii, va naște un băiat sănătos”, spunea Harra.

Deși locuiește la mii de kilometri distanță de mama ei, Irina Columbeanu este foarte atașată de Monica Gabor. Fata lui Irinel Columbeanu nu scapă nicio ocazie de a-și exprima iubirea față de cea care i-a dat viață.

Monica se află în Statele Unite ale Americii alături de iubitul ei milionar chinez, Mr.Pink, iar Irina a rămas în grija tatălui său în România. Ea se înțelege de minune cu Irinel Columbeanu, dar își iubește mult și mama.

Aceasta a postat o fotografie pe Instagram în care cele două, Monica şi Irina, îşi zâmbesc, în timp ce mama îţi ţine fetiţa în braţe.

”Mereu mama mea, pentru totodeauna prietena mea”, a scris Irina Columbeanu, alături de imaginea respectivă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top