Connect with us

Revistateo.ro

Cine îi face costumele impecabile lui Klaus Iohannis

Stiri

Cine îi face costumele impecabile lui Klaus Iohannis

Klaus Iohannis mereu a stat foarte bine la capitolul ţinută. Ca un adevărat lider de stat democrat, actualul Preşedinte al României a surprins întotdeauna prin eleganţă şi distincţie atunci când a venit vorba despre propria imagine stilistică.

De fiecare dată când l-ai văzut la televizor, fie că a fost vorba despre o dezbatetre politică, o vozită oficială sau o declaraţie de la Cotroceni, probabil că mereu te-ai întrebat cine îi face costumele şefului tării.

Acum a venit momentul să îl cunoaştem pe omul din spatele costumelor Preşedintelui.

CITEŞTE ŞI: CUM SE POARTĂ O IE

Alexandru Ciucu este cel care este responsabil pentru costumele şefului statului. Designerul român îi creează președintelui ales vestimentații pe măsură, în atelierul său din București, pe baza tehnicii de croire moștenită din generație în generație, respectând tendințele actuale și folosind materiale de cea mai bună calitate. Familia sa are o experienţă de peste 75 de ani în sfera croitoriei.

Începând cu anul 2012 Alexandru Ciucu este creator al costumelor Principelui Albert de Monaco și ale Regelui Simeon al Bulgarilor.  În fiecare an, designerul lansează colecții de costume masculine de tip business, leisure și ceremonie, precum și costume de damă de tip business și ceremonie.

„Imaginea vestimentară a unei persoane publice reprezintă, în general, o mare responsabilitate pentru un designer, dar, când este vorba chiar de președintele țării, răspunderea crește exponențial. Acord atenție tehnicii de croire, pentru ca ținutele domnului președinte să îi vină perfect. Un costum Alexandru Ciucu este croit integral manual și fiecare detaliu este tratat cu atenție, așa cum se făcea odinioară, ținând însă cont de tendințele actuale în materie de țesături și modele. Este nevoie de aproximativ 80-100 de ore de muncă de înaltă calificare pentru a executa un costum în standardele Ciucu. Materialele selecționate pentru un astfel de costum provin de la cele mai vestite țesătorii din lume, aceleași pe care le găsim, spre exemplu, și pe Savile Raw în Londra. La toate acestea se adaugă faptul că fiecare costum este personalizat cu numele întreg al clientului”, a declarat Alexandru Ciucu.

sursa foto: Facebook Alexandru Ciucu

sursa foto: Facebook Alexandru Ciucu

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top