Connect with us

Revistateo.ro

Azi e ziua președintelui Iohannis. Ce nu știai despre el

Life

Azi e ziua președintelui Iohannis. Ce nu știai despre el

Președintele României Klaus Iohannis împlinește astăzi vârsta de 59 de ani. Acesta a preluat frâiele țării la Cotroceni în anul 2014.

Este unul din cei mai populari președinți din ultimii 30 de ani ai României. A câștigat alegerile cu peste 60% din voturi. Extrem de popular, Iohannis se lasă greu descoperit. Noi am aflat câteva din secretele sale.

Secretele lui Klaus Iohannis

„Strămoşii mei au venit acum 850 de ani în Transilvania. S-au aşezat în zona Sibiului şi de atunci tot acolo trăim. Nu am nici un strămoş care a venit din altă parte.

Am documente scrise care atestă, cam de la 1500 cu siguranţă, că familia Iohannis a existat în zona Sibiului, mai exact în Cisnădie. Părinţii mei, bunicii mei, străbunicii mei, toţi au fost în zona, şi au trăit în zona Sibiului”, susține Klaus Werner Iohannis.

Președintele este un artist. Da. Puțini știu că a luat lecții de dans și că îi place să danseze mai ales dansuri de societate. Pe lângă coregrafie, Iohannis a luat și cursuri de bune maniere.

În anul 1989, fostul primar al Sibiului a ieșit în stradă la Revoluție: „În 1989, am ieşit şi eu în stradă, împreună cu toţi ceilalţi oameni după semnalul dat la Timişoara”.

CITESTE SI: Președintele Klaus Iohannis cere demisia premierului Viorica Dăncilă

Iohannis a promulgat legea. Planta care va fi interzisă în România

Este un neamț adevărat. Îi place să meșterească tot timpul ceva, fie că e vorba de obiecte stricate în casă sau în grădină. Nu îi place să stea degeaba.

Timp de 30 de ani, Iohannis a mers la serviciu pe bicicletă. Știm cu toții că a fost profesor de fizică în județul Sibiu, iar până la școală a străbăutu 2 kilometri pedalând zi de zi.

Iubește foarte mult România și îi place să petreacă vacanțe în locurile idilice din țara noastră. Îi plac drumețiile și de multe ori postează pe pagina de Facebook imagini cu locurile frumoase din România pe care le vizitează.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Life

To Top