Connect with us

Revistateo.ro

Cine a fost prima persoană cu care a vorbit criminala de la metrou

Stiri

Cine a fost prima persoană cu care a vorbit criminala de la metrou

Noi detalii ies la iveală în urma crimei de la metrou! Abia acum s-a aflat cu cine a vorbit criminala după ce a săvârșit crima. Imediat după ce a provocat tragedia de la stația de metrou Dristor, Magdalena Șerban s-a urcat într-un autobuz.

După ce a aflat cine era ultima pasageră din autobuzul pe care l-a condus, șoferul a făcut mărturisiri tulburătoare.

Cine a fost prima persoană cu care a vorbit criminala după ce a comis crima

Șoferul autobuzului în care s-a urcat Magdalena Șerban a făcut mărturisiri tulburătoare.

“Magdalena Serban s-a urcat intr-un autobuz si a mers cu el pana la capatul liniei! Nu a coborat insa la finalul cursei, asa cum ar fi fost normal, motiv pentru soferul masinii sa o abordeze si sa ii spuna ca acolo s-a terminat traseul!

“Trebuie sa te dai jos”, i-a zis omul, moment in care criminala a devenit brusc trista si a inceput sa planga! Apoi, a incercat si sa impresioneze! “Nu stiu ce sa ma fac, sunt venita de la tara, sunt saraca si imi este foarte greu sa ma descurc prin Bucuresti! As vrea sa ajung in zona Unirii, dar nu am niciun ban! Ce sa fac acum?

Nici nu stiu unde ma aflu”, au fost cuvintele ei adresate conducatorului auto!”, au dezvaluit surse autorizate, care mai sustin ca barbatul le-ar fi povestit anchetatorilor ca i s-a facut mila de femeia de 36 de ani, asa ca a dus-o la destinatie, in centrul Capitalei, si a lasat-o in fata unui magazin de haine, scrie wowbiz.ro.

Articol pe aceeași temă: Vecina Magdalenei Șerban, criminala de la metrou, rupe tăcerea. Ce i-a spus tatăl asasinei

O persoană care a locuit cu Magdalena Șerban a făcut câteva mărturisiri surprinzătoare la televizor. Aceasta a spus că Magdalena era o persoană calmă și la locul ei și niciodată nu și-ar fi imaginat că ar fi în stare să comită o crimă atât de odioasă.

„Am fost suprinsă să văd la știri ceea ce s-a întâmplat. Când am cunoscut-o, era o fire extraordinar de liniștită, retrasă, calmă, introvertită, dar nu și-a ieșit din fire niciodată.

Dormea ceva mai mult, se trezea pe la 12, dar am pus asta pe seama pastilelor, se ducea la cumpărături, apoi se retrăgea în cameră, își făcea baie, nu era un om neîngrijit și tot timpul era atentă ca lucrurile să fie la locul lor.

Mi-a povestit tatăl ei că a fost internată la Psihiatrie, cred că s-a mutat la noi, după externare, avea un tratament de urmat, mergea la control, să vadă dacă este bine sau nu.

Avea un venit de 400 de euro, de pe urma bolii sale, dar și tatăl ei se mai ducea la muncă, atunci când găsea. Din asta trăia…Dar Magdalena avea de luat mulți bani, de la cineva, pe care nu i-a primit… și de acolo s-a declanșat boala”, a declarat femeia care a locuit cu Magdalena Șerban într-o emisiune de televiziune.

Noi acuzații pentru criminala de la metrou:

Magdalena Șerban primește noi acuzații după crima de la metrou. Mama unei fete a declarat pentru un site monden că femeia care a îngrozit Bucureștiul nu era la prima abatere de acest timp.

„Am văzut faţa criminalei de la metrou şi sunt într-un şoc. Fetiţa mea a fost agresată anul trecut la Mall Băneasa de această individă, a primit un pumn în piept.

Ţin minte că eu am făcut criză de isterie acolo, am întrebat ce s-a întâmplat. A lovit-o puternic în piept şi şi-a luat aşa o faţă de nevinovată.

Avea o privire pierdută şi a dispărut până să chem eu bodyguarzii. A pozat aşa, ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat, ce-avem cu ea, a fost (n.r.- atacul) din senin. Ţin minte că i-am văzut faţa perfect, sunt neom.

Dacă se face anchetă şi se cer imagini de la Mall Băneasa, s-a întâmplat chiar pe colţ, la Starbucks. Sigur poate fi recunoscută foarte uşor.

M-am speriat foarte tare, am fost contrariată atunci, mult timp m-am gândit la treaba asta, pentru că eu am oprit-o, am ţipat la ea, am prins-o de umăr să o ţin în loc. Am fost contrariată de ce ea nu a ripostat deloc, de ce nu a zis măcar: «Ce-aveţi, doamnă» sau «Ce s-a întâmplat?».

O faţă aşa de mută, s-a uitat la mine, a lăsat capul în jos şi pe urmă nu ştiu, a dispărut când eu m-am aplecat la fetiţă, că fetiţa s-a lăsat de mijloc în jos şi a ţipat la mine: «Mama!».

Am întrebat-o (n.r.- pe Magdalena Şerban): «Ce înseamnă asta, de ce ai făcut treaba asta?». Atunci ea s-a uitat la mine, îi văd faţa perfect, cum s-a uitat la mine, a lăsat capul într-o parte şi a trecut mai departe când m-am întors eu să ţip la bodyguarzi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top