Connect with us

Revistateo.ro

Par & Coafuri

Cinci secrete pentru a avea parul lung, dezvaluite de catre femeile din India

Femeile din India sunt celebre pentru parul lor lung si matasos, iar femeile din intreaga lume au incercat ani intregi sa afle secretul lor.

In timp ce unele femei cred ca este suficient sa iti speli parul cu un sampon si sa ii aplici o masca o data pe saptamana,ei bine, nu este suficient. Femeile din India au dezvaluit cinci secrete pentru a avea parul lung.

Trucul sta in folosirea mai multor produse pe care le poti prepara foarte usor la tine acasa.

Daca exista o planta care poate sa iti faca parul sa creasca precum Fat-Frumos, ei bine, aloe vera este aceasta. Stimuleaza cresterea parului si ajuta la ingrijirea scalpului.

Rupe cate frunze mai mari de aloe vera, taie fiecare frunza in doua si scoate usor cu o lingura sucul. Maseaza radacinile cu sucul obtinut si stai timp de doua ore, apoi spala-te, ca de obicei. Pentru un efect mai bun, stai peste noapte cu masca pe par.

5 măști pentru păr pe care trebuie să le încerci iarna asta

Clateste-ti parul cu apa rece. Da, suna dureros, insa apa rece ajuta la circulatia mai buna a sangelui . Incearca sa iti faci un obicei. Apa rece inchide porii si face parul sa straluceasca.

Aplica o masca din pantenol. Pantenolul sau vitamina B5 ajuta la prevenirea caderii parului si la restaurarea foliculilor.

Spala parul ca de obicei, aplica pantenol sub forma de spuma sau de gel si axeaza-te mai mult pe radacini. Pentru a impiedica electricitatea statica a parului, aplica pantenol pe intreaga suprafata a parului.

Bunicile noastre foloseau otet de mere pentru a avea un par stralucitor, iar acest obicei ar trebui sa devina obisnuinta si pentru tine. Aplica otet de mere in locul balsamului si nu il clati. De asemenea, otetul de mere te scapa si de matreata.

Prepara o masca din oua si din coniac. Amesteca doua oua cu un pahar cu coniac si aplica pe par, incepand de la radacina. Adauga si ulei de ricin, de masline sau de cocos pentru a avea un par moale si usor de coafat.

Nu mai fa asta atunci cand iti usuci parul

Obisnuiesti sa iti usuci parul cu foehnul? Atunci trebuie sa tii cont de cateva lucruri foarte importante! Multe femei fac greseli majore atunci cand se usuca pe cap, iar acestea adauga ani buni podoabei lor capilare si o deterioreaza instant. Uite ce greseli trebuie sa eviti cu orice pret!

Iti usuci parul imediat ce ai iesit din dus. Desigur, menirea unui uscator este sa usuce parul atunci cand este ud, insa specialistii iti recomanda sa stai 10-15 minute si sa permiti parului sa se usuce partial fara ajutorul foehnului, pentru a inlatura natural excesul de apa. Textura firului de par se va imbunatati considerabil.

Tii uscatorul mult prea aproape de radacina. Aceasta este una dintre cele mai des intalnite greseli. In acest mod nu faci decat sa usuci firul de par foarte tare si sa slabesti radacina extrem de mult. Foehnul trebuie sa stea la o distanta de cel putin 25-30 de cm de scalp.

Tii uscatorul prea mult timp intr-o singura sectiune. Secretul pentru un par puternic si stralucitor este sa iti misti mainile constant, sa nu tii foehnul in aceeasi zona mai mult de 20 de secunde. In caz contrar parul se poate increti si electriza dupa ce s-a uscat complet.

Nu folosesti aerul rece. Acesta are un rol foarte important: permite cuticulelor sa se inchida si sa retina putina apa. In acest fel parul este mereu hidratat si are un aspect stralucitor, puternic si sanatos. Cand te-ai uscat in proportie de 80%, apasa butonul cu aer rece.

Nu face rabat de la calitate cand vine vorba de perii si uscatoare. Peria de par are un rol foarte important in procesul de uscare a parului, asa ca alege una dintre cele mai bune. Un magazin cu produse profesionale iti poate oferi solutia ideala pentru tine. Acelasi lucru este valabil si cand vorbim despre uscatoare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Par & Coafuri

To Top