Connect with us

Revistateo.ro

Cele mai puternice superstitii legate de oglinzi

Stiri

Cele mai puternice superstitii legate de oglinzi

Ai noroc sau ghinion daca se sparge oglinda? Descopera cele mai puternice superstitii legate de oglinzi!

7 ani de nenorociri

Daca ai spart o oglinda de buzunar sau oglinda din camera in care te admiri zi de zi, strange repede cioburile si nu le lasa mai mult de 5 minute pentru ca te pasc 7 ani de nenoriciri.

Conform credintelor stramosesti, sufletul omului salasluieste in oglinda si, atunci cand se sparge, sufletul omului este si el distrus, condamnandu-l la o moarte timpurie.

De asemenea, se mai spune ca cel care sparge oglinda are sanse reduse de a mai ajunge in Rai. Cioburile de oglinda trebuie aruncate intr-un rau murdar sau o mlastina, unde nu traiesc vietuitoare.

Sortitul apare in oglinda

Fetele care dorm cu busuioc sub perna de Sanziene au toate sansele ca, trezite in miezul noptii, sa vada chipul alesului inimii in oglinda.

SEMNE DE VREME REA. Superstitii de la tara sau cum functioneaza meteorologia din batrani

Superstitii de Luna Noua ca sa iti mearga bine

Ce se intampla daca iti vezi chipul in oglinda la lumina lumanarilor?

Se pare ca daca iti vezi chipul perfect, fara nicio umbra sau o linie pe fata, vei avea parte de ghinion, asta daca privitul se face la lumina lumanarilor.

Acopera oglinzile cand ploua

Chiar si daca e vorba de oglinda din baie. Nu de alta, insa, oglinzile atrag fulgerele asupra casei tale si pot provoca o serie de nenorociri domestice.

Oglinda anunta moartea

SUPERSTITII OGLINZI. Daca o oglinda cade singura in casa, fara sa fie provocata de suflarea vantului sau miscata de cineva, o persoana din acea casa va muri curand.

Refuza oglinzile primite cadou

E semn de ghinion daca primesti in dar o oglinda si accepti acest cadou. Refuza cadoul cu politete, indiferent cat de draga iti e persoana care ti-a facut acest dar. Dupa cum puteti observa, oglinzile sunt chematoarele nenorocului si trag semnale de alarma puternice asupra situatiilor prapastioase din vietile oamenilor.

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top