Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Cele mai misterioase zodii de femei: Una dintre ele nu iese din casă fără să facă asta

Cele mai misterioase zodii de femei sunt:

1. SCORPION
Femeia Scorpion crede în farmece și blesteme și, pentru a scăpa de acestea ori pentru a alunga deochiul, spune o rugăciune înainte de a ieși din casă sau aprinde o lumânare violetă pentru alungarea duhurilor negative. De asemenea, femeile Scorpion fiind extrem de superstițioase, poartă lenjerie intimă pe dos pentru a întoarce bârfele și răutățile către cei care le propagă.

CITEȘTE ȘI: DE CE PARTE A CORPULUI SUNT ATRASE ZODIILE DE FEMEI LA UN BĂRBAT
2. VĂRSĂTOR
Femeia Vărsător este greu de deslușit. Este misterioasă precum o zeiță antică, suavă și dulce la vorbă dar rece și distantă în același timp. Femeia Vărsător te învăluie cu misterul ei încă din primele secunde în care îi privești ochii în care parcă s-ar ascunde tainele Cosmosului.

3. FECIOARĂ
Femeile născute în zodia Fecioară nu au nicio problemă în a face paradă cu misterul lor. Fecioarele pot fi vulcanice și calme în același timp. Le sare țandăra repede însă niciodată nu vor recunoaște motivul real al supărării lor. Fecioarele au talentul de a-i manipula pe ceilalți prin felul lor dulce de a fi, reușind să întoarcă toate argumentele în favoarea lor.

4. GEMENI
Femeia născută în zodia Gemeni este destul de aeriană, la fel ca și bărbatul Geamăn. Misterul, la fel ca și la Fecioară, constă în a nu spune 100% ceea ce are pe suflet, ascunzând multe adevăruri din lipsă de încredere și teama de inedit. Femeia Gemeni flirtează folosindu-se de misterul ei, fiind conștientă că tocmai faptul că este cu capul în nori îi face pe bărbați să tânjească după ea.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top