Connect with us

Revistateo.ro

Cele mai incredibile ingrediente pentru tenul tău

Stiri

Cele mai incredibile ingrediente pentru tenul tău

Multe persoane nu conștientizează beneficiile pe care ingredientele naturale le pot avea asupra pielii și nu numai. Deși acestea au un timp de acțiune mai îndelungat decât cosmeticele cu ingrediente chimice, rezultatele sunt pe termen lung! Iată care sunt cele mai bune variante pentru un ten tonifiat!

CITEȘTE ȘI: TRUCURI DE MACHIAJ PENTRU BLONDE

Sucul de aloe vera se numără printre cele mai eficiente produse pentru orice tip de piele. Cu ajutorul acestuia repari cicatricile, hidratezi în profunzime, elimini acneea și îi oferi pielii tale o strălucire naturală, de invidiat. Planta de aloe este cunoscută de secole pentru proprietățile sale vindecătoare, fiind foarte apreciată în toate colțurile lumii. Multe produse cosmetice o conțin ca și ingredient activ, însă ce poate fi mai eficient decât sucul pur, organic de aloe? Umezește o dischetă demachiantă cu acest suc și șterge-ți fața în fiecare seară!

Cele mai incredibile ingrediente pentru tenul tău. Ceaiul verde este renumit pentru proprietățile sale detoxifiante și are numeroase beneficii pentru sănătate. El este și un ingredient puternic vindecător pentru pielea cu probleme. Este suficient să îți clătești fața și să faci infuzii cu ceai verde pentru a calma inflamațiile, piele sensibilă și iritată și pentru a îndepărta coșurile. Poți utiliza pliculețe ușor umezite de ceai verde pentru ochii umflați și cearcăne.

Apa de trandafiri nu este un ingredient foarte cunoscut la noi, însă are o eficiență maximă în calmarea pielii. Cu ajutorul acestei ape tenul tău va avea un aspect mai strălucitor și mai proaspăt. O poți include în diverse măști și tratamente faciale pregătite în casă, pentru a obține cele mai bune rezultate. Apa de trandafiri tonifiază piele și poate fi folosită atunci când tenul tău este obosit și deshidratat, sau atunci când vrei să îți fixezi machiajul.

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top