Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Cele mai frecvente erori pe care le comit femeile în pat

Cele mai frecvente erori pe care le comit femeile în pat:

1. NU PREIAU INIȚIATIVA
Din pudoare, o educație prea conservatoare sau rușinea inexplicabilă, femeile nu doresc să preia frâiele în dormitor. Teama de a cădea prost în fața partenerului poate distruge relația sexuală. Psihologii susțin că bărbații se pot plânge pe bună dreptate că ei preiau inițiativa în majoritatea actelor sexuale, femeile alegându-se cu răsfățul.

CITEȘTE ȘI: 5 ALIMENTE CARE PROVOACĂ ORGASME INTENSE

2. FEMEILE CENZUREAZĂ ANUMITE PRACTICI
Anumite practici sexuale sunt puse la ”nu azi” sau ”și altele, dar altădată”. Dacă de fiecare dată asociezi o fantezie sexuală cu promiscuitatea, toți oamenii de pe planetă ar trebui să crape de rușine în fiecare moment al zilei.

3. FEMEILE UITĂ DE CELELALTE ORGANE
Femeile au impresia greșită că singura zonă sensibilă la bărbați, care provoacă și plăcere, este cea genitală. Experții în sex recomandă mângâierile extinse pe întreg corpul pentru trezirea pasiunii și nu concentrarea exclusiv pe organul reproducător masculin.

4. FEMEILE TRATEAZĂ SEXUL CA PE O FAVOAREA SAU O PEDEAPSĂ
Nu de puține ori, femeile îi șantajează pe reprezentanții sexului tare că nu vor mai face sex cu ei, ca și cum ar fi o obligație sau un obiect. Prin felul în care se raportează în fața iubitului, femeia poate cădea în derizoriu cu argumentele de tip feminist dacă este convinsă că a face sex cu persoana iubită este o favoare sau poate fi folosită această activitate ca penitență.

5. COMPARAȚIILE CU FOȘTII
Ceea ce înnebunește cel mai tare un bărbat nu este reproșul că nu se descurcă bine la pat, deoarece orice bărbat va dori să facă progrese sau chiar să se lase învățat. În momentul în care începi să îl compari cu foștii tăi iubiți iar el iese destul de prost din această comparație, poți spune adio relației voastre.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top