Connect with us

Revistateo.ro

Cele mai eficiente metode de a-ti impresiona partenerul

Stiri

Cele mai eficiente metode de a-ţi impresiona partenerul

Dacă îţi doreşti să îţi impresionezi partenerul de cuplu şi vrei să ai o relaţie frumoasă şi de lungă durată, este nevoie să urmezi câţiva paşi simpli.

1. Găteşte-i. Dragostea trece şi prin stomac. Este adevarat că acum femeia nu mai stă atât de mult în bucătarie pentru a găti în fiecare zi câte un nou preparat. Dar ai putea să faci pentru partenerul tău câte o surpriză placută şi să îl aştepţi cu cina preparată atunci când soseşte de la serviciu. Dacă nu te pricepi la gătit, poţi oricând să faci o comandă cu preparatul lui preferat.

CITEŞTE ŞI: CE SEMNIFICAŢII AU CADOURILE PE CARE ŢI LE OFERĂ UN BĂRBAT

2. Laudă-l. Bărbaţii au un orgoliu imens, care trebuie hrănit din când în când. Nimic nu este mai frumos decât câteva complimente venite chiar din partea persoanei dragi. Spune-i că îţi place noua lui tunsoare, că ai remarcat schimbări în bine în comportamentul lui de la ultima voastră discuţie sau că pur şi simplu îţi place cum şi-a asortat cravata în dimineaţa respectivă.

3. Fii sexy! Pentru ca partenerul tău să nu îşi piardă rapid interesul în tine, trebuie să ai grijă de aspectul tău fizic. Dacă nu eşti genul de femeie care să poarte fuste scurte sau decolteuri generoase, măcar oferă-i o privelişte frumoasă atunci când sunteţi singuri, în intimitatea dormitorului. O lenjerie intimă sexy este soluţia perfectă.

4. Fă-l să se simtă important. Ştii cum se zice că bărbatul este cocoşul în casă. Ei bine, asta trebuie să îl determini să creadă, chiar dacă nu este întotdeauna adevărat. Lasă-l să ia şi el anumite decizii şi fă-l sa se simtă în poziţia de putere în relaţia voastră.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top