Connect with us

Revistateo.ro

Cele mai bune coafuri pentru a-ți proteja părul și scalpul de soare

Stiri

Cele mai bune coafuri pentru a-ți proteja părul și scalpul de soare

Ca și pielea ta, părul și scalpul au nevoie de protecție atunci când te expui la soare. Iată care sunt cele mai bune coafuri pentru a le proteja!

Femeile petrec foarte mult timp protejându-și pielea și informându-se despre acest lucru, mai ales pe perioada verii. Cu toate acestea, pielea capului și părul sunt deseori neglijate, iar asta duce la deteriorarea rapidă și la apariția unor afecțiuni mai mult sau mai puțin grave. Scalpul este o zonă sensibilă în care se pot dezvolta celule canceroase mai frecvent decât în alte părți ale corpului. De aceea este foarte important să îl protejezi permanent.

CITEȘTE ȘI: SPRAY-UL CARE TE VA AJUTA SĂ OBȚII PĂRUL PERFECT

Coafurile pe care le adopți îi oferă mai multă protecție decât crezi. Adoptă stilul boho și poartă bentițe ușoare din mătase sau bumbac, în culori deschise, care nu atrag soarele. Părul lăsat pe spate, în bucle naturale, poate fi protejat cu ajutorul unui produs special de îngrijire a părului, care să aibă factor de protecție solară. Încearcă o formulă care se pulverizează și aplic-o mai aproape de rădăcina părului.

Alege o eșarfă frumoasă pe care să o legi în jurul capului ori de câte ori mergi la plajă. Poți opta și pentru un turban, căci în acest sezon este un accesoriu la modă, care poate fi extrem de versatil dacă alegi culori suportabile, în concordanță cu outfit-ul tău.

Un coc răvășit legat în vârful capului va proteja scalpul și vârfurile de deteriorare. Secretul este să nu îl legi foarte strâns. Aplică deasupra puțin spray pentru păr cu SPF. Dacă vrei un coc mai deosebit, aplică de la rădăcină spre vârfuri câteva picături de ulei de măsline. Acest truc ordonează părul, îl hidratează și te ajută să îl aranjezi mult mai bine.

Sursa foto: dailymotion.com

1 Comment

1 Comment

  1. Elvira

    2016-01-07T19:53:21+02:00 at 2016-01-07T19:53:21+02:00

    Foarte interesant, idei de coafuri bune gasiti aici:***

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top