Connect with us

Revistateo.ro

Iata cele mai bune ceaiuri afrodisiace, pentru femei si pentru barbati, care vor reaprinde flacara pasiunii in dormitor!

dragoste

Cele mai bune ceaiuri afrodisiace

Scaderea libidoului poate fi o problema mare in viata de cuplu. Din fericire, natura de ofera multe alternative pentru a imbunatati calitatea sexului si a reaprinde pasiunea in dormitor. In continuare, iti prezentam cele mai bune ceaiuri afrodisiace!

Ceaiuri afrodisiace – Ceai de ginseng

Un remediu naturist folosit de mii de ani, cu multiple beneficii asupra sanatatii, ceaiul de ginseng este si un ceai afrodisiac cu efecte puternice. Stimuleaza apetitul sexual si circulatia sangelui si ofera, totodata, multa energie.

Folosit in medicina chinezeasca din vechime, ginsengul este recomandat in special pentru barbatii care intampina probleme cu erectia.

CITESTE SI: 6 arome senzuale care sunt afrodisiace

CITESTE SI: Afrodisiace direct din… camara ta!

Ceaiuri afrodisiace – Ceai de ghimbir

Mai multe cercetari stiintifice au aratat faptul ca ghimbirul este foarte util in tratamentul tulburarilor sexuale. El imbunatateste circulatia sangelui in zona de jos a abdomenului si creste apetitul sexual. Marirea fluxului sangvin din aceasta zona conduce la intensificarea placerii din timpul sexului. Recomandat si femeilor si barbatilor.

 

Ceaiuri afrodisiace – Rooibos sau ceai rosu sud-african

Originar din Africa de Sud, ceaiul de rooibos aduce o multime de beneficii sanatatii. Protejeaza sistemul imunitar, incentineste procesul de imbatranire si iti ajuta sistemul digestiv.

Ceaiul rosu este, insa, si un bun afrodisiac, recomandat pentru barbati, intrucat intensifica circulatia sangelui in zona organelor genitale. Este combinat adesea cu ghimbir si miere.

 

Ceaiuri afrodisiace – Ceai de busuioc

Busuiocul are nenumarate beneficii, printre ele numarandu-se si stimularea dorintei de sex. Totodata, are efecte calmante si iti relaxeaza sistemul nervos.

Pentru a avea efect afrodisiac, trebuie consumate doua cesti de ceai de busuioc pe zi. Este recomandat femeilor, insa este de evitat in perioada sarcinii.

 
Ceaiuri afrodisiace – Ceai de Ginko Biloba

Ceaiul de Ginko Biloba face minuni in ceea ce priveste disfunctia erectila, determinand cresterea fluxului de sange din venele penisului, fara sa afecteze presiunea sangvina. Totodata, este bun si pentru sanatatea mentala, deoarece asigura o oxigenare mai buna a creierului.

foto:Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in dragoste

To Top