Connect with us

Revistateo.ro

Cele mai bogate vedete... din cimitir

Stiri

Cele mai bogate vedete… din cimitir

Revista Forbes a realizat un clasament pe cât de sumbru pe atât de real: cele mai bogate vedete decedate în 2014. Adică, faimoșii care au murit și încă generează bani deși nu mai produc nimic, lăsând însă în urmă un nume și o moștenire artistică de neprețuit.

De departe, cel mai bogat mort din lumea vedetelor, este și în acest an, Michael Jackson. Revista Forbes scrie că Jackson continuă să fie una dintre cele mai profitabile vedete din lume, reușind să câștige 140 de milioane de dolari într-un singur an! Moștenitorii regelui pop se pot declara liniștiți privind bătrânețea cu un asemenea profit. Familia Jackson a obținut 140 de milioane de dolari numai din apariția hologramei sale pe scenă la diferite concerte și vânzări de albume și compilații.

CITEȘTE ȘI: LEWIS HAMILTON, ÎNCONJURAT DE VEDETE PENTRU A CELEBRA VICTORIA

Nici legenda rock n roll, Elvis Presley, nu rămâne deoparte. Cu 55 de milioane dolari pe an, Elvis continuă să fie una dintre cele mai bogate vedete din cimitir. Pe locul 3 în acest clasament, avem un nume curios: Charles Schulz, creatorul celebrului personaj de desene animate, Snoopy, care câștigă de pe lumea cealaltă 40 de milioane de dolari anual.

Lista continuă cu:
– Elisabeth Taylor (25 de milioane dolari pe an)
– Bob Marley (20 milioane dolari pe an)
– Marylin Monroe (abia pe locul șase cu 15 milioane dolari anual)

În urma celei mai faimoase blonde decedate, urmează: John Lennon (12 milioane dolari), omul de știință cel mai celebru din toate timpurile, Albert Einstein (11 milioane de dolari), Theodor Seuss Geisel, autorul cărții după care s-a realizat filmul cu Grinch care a furat Crăciunul, Bruce Lee (9 milioane dolari) și alții.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top