Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Cele 4 zodii cu care trebuie sa iti petreci VACANTA DE VARA

A mai ramas jumatate din vacanta de vara si merita sa afli cu ce persoane poti trai momente unice. Iata cele 4 zodii care iti fac vara de neuitat!

Top 4 zodii cu care trebuie sa iti petreci vacanta de vara:

1. TAUR

Energia lor debordanta si pozitivitatea cu care traiesc fiecare moment fac din nativii zodiei Taur persoanele ideale cu care sa iti petreci nu doar vacanta de vara, ci orice fel de vacanta. Daca vrei aventuri la extrem, bungee-jumping, inot printre valuri uriase sau expeditii in locuri periculoase conteaza pe Taur. Te va surprinde spiritul sau aventurier!

CITESTE SI: TOP 4 ZODII CARE SE DESPART CU GREU DE FOSTA IUBIRE

2. BALANTA

Cand e vorba de distractie iar cand distractia are loc in vacanta, Balantele uita de talerele cu care cantaresc totul si isi traiesc viata la maxim! Pentru ele tot ce conteaza este ca prietenii sa se simta bine, iar pentru asta nu e nevoie de cine stie ce eforturi din partea acestor nativi, intrucat simpla lor prezenta este una placuta.

3. VARSATOR

Daca vrei sa visezi cu ochii deschisi in locuri paradisiace, alege un prieten Varsator si du-te la capatul lumii cu el. Acesta iti poate arata noi sensuri ale vietii si te va introduce in universul sau profund, nedescoperit oricui.

4. FECIOARA

vacanta - 22072015 - 3

Daca vrei un prieten care sa calculeze mereu cati bani va raman pentru avion, cati pentru intrarea la muzeu si mai ales daca va permiteti si o escapada la vreo discoteca in aer liber, la piscina, alege o Fecioara. Nativul acestei zodii stie sa se distreze dar are si simtul realitatii mai ales cand vine vorba de aruncatul banilor ici si colo.

Sursa foto: hdwallpapersimages.com, picslist.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top